Χαρούλα Αλεξίου: Κι όμως στα νιάτα της υπήρξε fashion icon-Θα πάθεις πλάκα
Showbiz

Χαρούλα Αλεξίου: Κι όμως στα νιάτα της υπήρξε fashion icon-Θα πάθεις πλάκα

Η Χαρούλα Αλεξίου μπορεί να ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι, το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα λείψει από κανένα σπίτι η μουσική της και τα υπέροχα τραγούδια της.

Ψάχνοντας κανείς στα social media θα δει έναν πραγματικό «θησαυρό» μέσα από φωτογραφίες. Όσο διάστημα βρισκόταν απομονωμένη λόγω καραντίνας βρήκε την ευκαιρία να οργανώσει το αρχείο της, κυρίως το φωτογραφικό από τόσες και τόσες συνεργασίες που είχε στην τεράστια καριέρα της.

Όπως αποκάλυψε και η ίδια μέσα από τις λεζάντες των φωτογραφιών από το αρχείο της, έζησε ξανά μέσα από αυτά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που της ξύπνησαν υπέροχες μνήμες.

Από το 1971 που ξεκίνησε όταν σε ηλικία 19 ετών έκανε δειλά την πρώτη της εμφάνιση στη σκηνή της μπουάτ «Αρχιτεκτονική» στην Πλάκα.


Εμείς, όμως είχαμε την ευκαιρία μέσα από αυτές να γνωρίσουμε και μια άλλη Χαρούλα Αλεξίου, τότε που στη νεανική της ηλικία ακολουθούσε τις τότε τάσεις της μόδας.

Και φυσικά μια γυναίκα όπως η Χαρούλα Αλεξίου δεν χάνει ποτέ το στιλ της αφού όπου κι αν την «συναντήσεις» θα θαυμάσεις το ωραίο και πάντα σικάτο ντύσιμο της.

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved