Έξαλλος ο Καζάκος, θα κινηθεί νομικά για τη δικαίωση της μνήμης της Καρέζη
Showbiz

Έξαλλος ο Καζάκος, θα κινηθεί νομικά για τη δικαίωση της μνήμης της Καρέζη

Ποιος είδε τον Κωνσταντίνο Καζάκο και δεν τον φοβήθηκε μετά τα όσα έχουν γραφτεί για την Τζένη Καρέζη τις τελευταίες ημέρες. 

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς Κόκκινο Ποτάμι με ένα λιτό κείμενό του στο instagram προειδοποιεί πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά σε περίπτωση που όσοι έγραψαν ότι η μητέρα του υπήρξε αλκοολική δεν ζητήσουν δημόσια συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη μητέρα του από το παρελθόν και έγραψε το συγκεκριμένο μήνυμα:

«Έχουν γραφτεί τις 2 τελευταίες μέρες διάφορα για την μητέρα μου, ότι ήταν αλκοολική και διάφορες άλλες σαχλαμάρες. Έστειλα σε αυτόν που τα έγραψε το ακόλουθο μήνυμα:

Κύριε #^$#&&**$, Αν δεν έχετε στα χέρια σας αποδείξεις ότι η μητέρα μου ήταν αλκοολική, σας παρακαλώ να κατεβάσετε ΑΜΕΣΑ την ανάρτησή σας στο facebook και να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη, διορθώνοντας τις ανακρίβειες που δημοσιεύσατε. Αμαυρώνετε την εικόνα κάποιου που δεν γίνεται να σας απαντήσει γιατί είναι νεκρός. Μπορώ όμως εγώ.

Αν μέχρι αύριο το απόγευμα δεν έχετε ανακαλέσει και δεν έχετε ζητήσει δημόσια συγγνώμη, να είστε σίγουρος ότι θα χρησιμοποιήσω κάθε νομικό μέσο για τη δικαίωση της μνήμης της μητέρας μου, Τζένης Καρέζη.

Κωνσταντίνος Καζάκος

Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ... Ούτε στον τάφο δεν βρίσκεις ησυχία...»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved