Η πιο σύντομη θητεία ήταν του Νικόλα Μπάρκουλη! Τι συνέβη και επιστρέφει;
Showbiz

Η πιο σύντομη θητεία ήταν του Νικόλα Μπάρκουλη! Τι συνέβη και επιστρέφει;

Ο Νικόλας Μπάρκουλης, γιος του αξέχαστου Ανδρέα Μπάρκουλη και της τελευταίας συζύγου της ζωής του Μαίρης Μπάρκουλη, χθες παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο για να υπηρετήσει τη θητεία του και σήμερα επιστρέφει στη βάση του! 

Το αποκάλυψε η μητέρα του με μία όμορφη φωτογραφία του νεαρού γιου του αξέχαστου ηθοποιού. Φυσικά η Μαίρη Μπάρκουλη είναι πανευτυχής για μία τέτοια εξέλιξη αφού ούτε και εκείνη την περίμενε.

Όπως εξηγεί στο post της, ο Νικόλας Μπάρκουλης παρ' όλο που παρουσιάστηκε κανονικά στη μονάδα του στην Κω, τελικά θα πρέπει να επιστρέψει καθώς λόγω ενός αυτοάνοσου νοσήματος που έχει, είναι πιο ασφαλές για τον ίδιο να μείνει στο σπίτι του.

Δείτε τι ακριβώς έγραψε η ευτυχής μαμά για τον γιο της:

«Η πιο σύντομη θητεία ήταν του Νικόλα.. Είναι ήδη μέσα στο καράβι και επιστρέφει λόγω του αυτοάνοσου που έχει. Έκριναν ότι πρέπει να πάρει αναβολή για δύο χρόνια και μετά να παρουσιαστεί Θήβα για να πάρει το απολυτήριό του. Ο διοικητής του στρατοπέδου Μάκρη στη Μυτιλήνη, ένας γλυκύτατος άνθρωπος φρόντιζε όλα τα παιδιά με ευγένεια και καλοσύνη μου ανέφερε ο γιος μου. Και σας το αναφέρω γιατί αυτά πρέπει να ακούγονται. Καλή αντάμωση Νικόλα μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved