Ό,τι πιο ωραίο θα δείτε σήμερα το ανέβασε η Ρούλα Κορομηλά
Showbiz

Ό,τι πιο ωραίο θα δείτε σήμερα το ανέβασε η Ρούλα Κορομηλά

Μια πολύ γλυκιά φωτογραφία μοιράστηκε η Ρούλα Κορομηλά.

Η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια εικόνα που δείχνει πόσο δυνατό πλάσμα είναι ο άνθρωπος, πόσα μπορεί να καταφέρει και πόσα μπορεί να προσφέρει ο καθένας μας στον συνάνθρωπό του.

Μοιράστηκε, λοιπόν, μια φωτογραφία στην οποία δεν απεικονίζεται η ίδια, αλλά πρωταγωνιστές είναι δυο συνάνθρωποί μας, και μάλιστα τη συνόδευσε με τις εξής σκέψεις της: «Αφήνω αυτή την απίστευτη φωτογραφία εδώ... Τα λέει όλα. Ωστόσο, χίλια μπράβο σε όσους μοιράζουν χαμόγελα και αγάπη σε συνανθρώπους μας. Πόσο ευτυχισμένος δείχνεις καλό μου!».

Η Ρούλα Κορομηλά -εμφανώς συγκινημένη- θέλησε να επικοινωνήσει αυτό το στιγμιότυπο στους followers της, τους οποίους φαίνεται ότι άγγιξε αν κρίνουμε από τα σχόλια, καθώς το να βλέπεις το πρόσωπο ενός παιδιού με σύνδρομο down να απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς στη θάλασσα και να χαμογελά με τόση ζωντάνια σου γεννά μόνο όμορφα συναισθήματα.

Κι αν νομίζεις ότι υπάρχουν πράγματα που είναι ακατόρθωτα γελιέσαι, γιατί αυτό το αγόρι σου βάζει τα γυαλιά. Δες την ανάρτησή της παρακάτω…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved