Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δε ζω με το φόβο. Κοιτάζω πάντα ψηλά»
Showbiz

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δε ζω με το φόβο. Κοιτάζω πάντα ψηλά»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τα τηλεοπτικά σχέδια του, για τη ζωή του και για το πως πέρασε την περίοδο της καραντίνας.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, μετά το τέλος των εμφανίσεών του στο Just the 2 of us, ετοιμάζεται για την παράσταση «Αρκάς» με την οποία θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

«Ξεκινάμε την παράσταση «Αρκάς», μια παραγωγή του Χρήστου Τριπόδη, με τον Θανάση Βισκαδουράκη, τον Χρήστο Τριπόδη, τη Σοφία Βογιατζάκη, τον Πέτρο Μπουσουλόπουλο, κι εγώ. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στο θέατρο «Χυτήριο», ενώ τιs υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας θα κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Στην τηλεόραση δεν ξέρω τι θα γίνει, κάτι κουβεντιάζω, γιατί θα γίνουν λίγες δουλειές», είπε χαρακτηριστικά για τα επαγγελματικά του σχέδια.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας λόγω κορονοίού. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν αισθάνθηκα εγκλωβισμένος λόγω του κορονοϊού, βρήκα λύσεις, περπάτησα πάρα πολύ, διάβασα, κυκλοφόρησα με τα σκυλιά μου στο χωριό, ήμουν μαζί με τα αδέλφια μου. Ενα μήνα πέρασα την καραντίνα στο χωριό μου, μπορώ να πω ότι ένιωσα σαν να ήμουν διακοπές. Κάθε άνθρωπος πρέπει να βλέπει το θετικό στα αρνητικά πράγματα, γιατί δεν υπάρχει μόνο το αρνητικό. Όπως στο σόου, που χρειάζονται προσωπικότητες διαφορετικού βεληνεκούς στο ταλέντο, στην ευφυΐα και πάει λέγοντας...Έτσι και στον κορονοϊό, δεν είδα την «ιστορία» μόνο αρνητικά, αλλά και θετικά».

Όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό Λοιπόν τι εννοεί με αυτή τη δήλωση ο ηθοποιός τόνισε:

«Ο κορονοϊός είναι μια αρνητική ιστορία, που θα υποφέρει ο κόσμος από πολλά πράγματα, αλλάυπάρχουν και θετικά, ότι θα κοιτάξουμε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση μέσα μας, να δούμε πόσο τσαπατσούληδες είμαστε, πόσο βρώμικοι, με την ευρύτερη έννοια, και να γίνουμε πιο καθαροί, ευρύτερα, ως άνθρωποι. Δεν ζω με το φόβο, κοιτάζω πάντα ψηλά, τα θετικά πράγματα. Βεβαίως, είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά να μη βλέπουμε τα πράγματα μίζερα κι αρνητικά. Σιγά-σιγά θα διώξουμε τον κορονοϊό, όλες τις αρνητικές συνέπειες του και θα κοιτάξουμε να πολλαπλασιάσουμε το θετικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved