Λάκης Λαζόπουλος: Ολοκλήρωσε τη συγγραφή βιβλίου για τη γυναίκα του
Showbiz

Λάκης Λαζόπουλος: Ολοκλήρωσε τη συγγραφή βιβλίου για τη γυναίκα του

Λάκης Λαζόπουλος: Στο βιβλίο παρουσιάζει τον αγώνα της Τασούλας του με τον καρκίνο αλλά και όλη την πορεία της σχέσης τους μέχρι τις τελευταίες ημέρες.

Την τελευταία τελεία έβαλε ο Λάκης Λαζόπουλος στο βιβλίο του «Άλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου», που είναι αφιερωμένο στη λατρεμένη γυναίκα του.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης απομονώθηκε στην αγαπημένη του Πάρο για να βάλει τις τελευταίες πινελιές στο βιβλίο του για τη σύζυγό του Τασούλα, η οποία τον Αύγουστο του 2019 έφυγε από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Στη συνέχεια για να αποφορτιστεί έφυγε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για road trip στα Γρεβενά στα χωριά Αβδέλλα και Περιβόλι, όπου «χάθηκε» στην ηρεμία της φύσης. Εκεί πήγε στο εκκλησάκι του Σωτήρος, συναντήθηκε με τους κατοίκους της Σαμαρίνας και συνομίλησε μαζί τους.

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο βιβλίο κατάθεση ψυχής παρουσιάζει όχι μόνο τον αγώνα της Τασούλας του με τον καρκίνο αλλά και όλη την πορεία της σχέσης τους από τα φοιτητικά χρόνια στη Νομική Κομοτηνής ως τις τελευταίες ημέρες.

Το βιβλίο θα εκδοθεί σύμφωνα με πληροφορίες από γνωστό κατάστημα και η παρουσίασή του θα γίνει πριν από την πρεμιέρα της νέας θεατρικής παράστασης «Προδοσία» στο Θέατρο Βρετάνια με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου.

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Αλλες γυναίκες φοράνε τα φουστάνια σου» ο Λάκης θα βγάλει στο φως και ερωτικές επιστολές της συζύγου του προς εκείνον αλλά και φωτογραφίες τους από καθημερινές τους στιγμές, που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

«Κλικ» από διακοπές και οικογενειακές στιγμές με τη μοναχοκόρη τους Μαριέλλη θα ντύσουν με μια νοσταλγική διάθεση το συγγραφικό έργο του ηθοποιού.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved