Κώστας Καζανάς: Αποκάλυψε αν έχει φίλους από το χώρο! (Photos)
Showbiz

Κώστας Καζανάς: Αποκάλυψε αν έχει φίλους από το χώρο! (Photos)

Ο Κώστας Καζανάς υποδύεται τον Δημήτρη στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε σε γνωστό περιοδικό για όλους και για όλα.

Ο Κώστας Καζανάς αποκάλυψε τι είναι σημαντικό για εκείνον σε μια συνεργασία και αν έχει κάνει φιλίες στο χώρο.

Τι απολαύσατε περισσότερο στη συγκεκριμένη δουλειά;

Ουσιαστικά τη συνεργασία που είχαμε με τους ηθοποιούς, με τους τεχνικούς και με όλο τον κόσμο που πήρε μέρος σε όλη αυτή την ιστορία μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αυτά τα δύο χρόνια έχω απολαύσει την επαφή μου με τους ανθρώπους.

Για εσάς είναι σημαντικό αυτό σε μια δουλειά;

Βέβαια! Θέλω να ξέρω και να γνωρίζω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι. Δεν αντέχω να πηγαίνω στη δουλειά και να μην ξέρω πώς λένε οποιονδήποτε σε οποιαδήποτε ειδικότητα.

Το θεωρώ απρόσωπο αυτό. Βέβαια, είναι κάτι που συμβαίνει κατά κόρον όχι μόνο στη δική μας τη δουλειά αλλά και σε εταιρείες και σε δουλειές που υπάρχουν πολλά πρόσωπα, θεωρώ απάνθρωπο να πηγαίνεις στη δουλειά σου και να μην ξέρεις πώς λέγεται αυτός που κάθεται δίπλα σου. Θέλω να ξέρω το όνομα του, να τον χαιρετάω. Μπορεί να γίνουμε φίλοι, μπορεί και όχι, δεν έχει σημασία!

Σημασία έχει ότι βρεθήκαμε, ότι έχουμε συνεργαστεί, οπότε έστω και ένα γεια με το όνομα μας είναι πολύ σημαντικό για μένα.

Δημιουργείται και ένα όμορφο κλίμα όταν δεν υπάρχουν απρόσωπες σχέσεις...

Ναι, και στη συνεργασία είναι πάρα πολύ καλό να συμβαίνει αυτό αλλά μπορεί να εξελιχθεί και σε μια φιλία. Ποτέ δεν ξέρεις μία επαφή σου με έναν άνθρωπο ή μία συνάντηση σου πώς θα εξελιχθεί.

Εσείς μέσα από τη δουλειά, όλα αυτά τα χρόνια, έχετε κάνει φίλους;

Έχω κάνει πολύ λίγους φίλους. Μπορεί να φταίω και εγώ για αυτό, ίσως να ευθύνεται και το επάγγελμα, που είναι τόσο φιλόδοξο, και η ίδια η κοινωνία έτσι όπως έχουν γίνει οι σχέσεις των ανθρώπων. Δυστυχώς, ενώ είμαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά δεν έχω δημιουργήσει πολλές φιλίες. Περισσότερο έχω φίλους από τα παιδικά μου χρόνια.

Λόγω της πανδημίας που βιώνουμε ο χώρος της τέχνης και όσοι εργάζονται σε αυτόν επλήγησαν. Εσάς σας αγχώνει αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση;

Στη δουλειά μας τα πράγματα ήταν πάντα δύσκολα. Αυτό τώρα ήταν μία αφορμή για να ξεσκεπαστεί όλο αυτό που βιώναμε.

Εγώ θυμάμαι πως από τότε που ξεκίνησα να είμαι στο θέατρα οι δυσκολίες ήταν πολλές και μεγάλες συγκριτικά με τα υπόλοιπα επαγγέλματα. Επίσης, το ότι είναι ένα φιλόδοξο επάγγελμα δυσκολεύει περισσότερο την κατάσταση, γιατί είμαστε άνθρωποι και πρέπει να έχεις αδαμάντινο χαρακτήρα και ισχυρή προσωπικότητα για να μην καβαλήσεις το καλάμι της δόξας και του χρήματος.

Οπότε όλα αυτά, σε συνδυασμό και με τον κορονοϊό, μας έχουν φέρει σε μια πολύ άσχημη κατάσταση. Να σας πω την αλήθεια, εγώ πενθώ γιατί νιώθω ότι το θέατρο αυτή τη στιγμή έχει πεθάνει.

Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Ελπίζω να ξαναγεννηθεί το θέατρο και να

είναι κάτι όμορφο. Από εκεί και πέρα, ως προς το αν θα δουλέψω και τι δουλειά θα βρω, περιμένω, και βλέποντας και κάνοντας.

Εύχομαι να ξεπεράσουμε όλο αυτό το πράγμα, που μας φρέναρε αυτούς τους μήνες, είπε στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved