Τζούλια Νόβα: Λύνει τη σιωπή της για τον χωρισμό της μετά από 12 χρόνια σχέσης
Showbiz

Τζούλια Νόβα: Λύνει τη σιωπή της για τον χωρισμό της μετά από 12 χρόνια σχέσης

Οριστικό φαίνεται πως είναι το τέλος στη 12χρονη σχέση της παρουσιάστριας Τζούλιας Νόβα με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, με εκείνη να αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους λόγους του χωρισμού τους. 

«Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα... Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δε γινόταν να προχωρήσουμε» είπε χωρίς περιστροφές η παρουσιάστρια.

Όπως τόνισε η παρουσιάστρια στο Secret τελικά διαπίστωσαν πως δεν ταίριαζαν όσο πίστευαν παλιότερα καθώς σχολίασε:

«Το είχαμε καταλάβει καιρό πριν αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν».

Μάλιστα, παρ' όλο που γραφόταν έντονα πως ο χωρισμός επήλθε λίγο πριν το ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε για πρώτη φορά: «εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφικά στιγμιότυπα του πρώην ζευγαριού όταν ακόμα τίποτα δεν έδειχνε να συννεφιάζει την ευτυχία του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved