Happy Day: Έτσι σχολίασε η Τσιμτσιλή τον χωρισμό Μάρκου - Νόβα (Video)
Showbiz

Happy Day: Έτσι σχολίασε η Τσιμτσιλή τον χωρισμό Μάρκου - Νόβα (Video)

Happy Day: Οι δηλώσεις που έκανε ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα, Γιάννης Μάρκου, προβλήθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Το ζευγάρι χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης και οι δηλώσεις του επιχειρηματία έχουν συζητηθεί πολύ.

«Αυτά συμβαίνουν, μέσα στη ζωή είναι. Ετοιμαζόμασταν για γάμο, κάναμε κανονικά ετοιμασίες, απλώς αισθάνομαι ότι δεν είμαι η αιτία του χωρισμού. Ο καιρός θα δείξει τι ακριβώς έχει γίνει. Ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν το κάνω εγώ. Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί, είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Έχω στεναχωρηθεί», δήλωσε ο Δημήτρης Μάρκου.

«Τώρα πώς να το πω; Αναπαράγονται και αυτά που λέω πάντα εγώ, αλλά δε μου άρεσε που ο Γιάννης Μάρκου, ένας άνθρωπος που ήταν πάντα στο παρασκήνιο, στην πίσω γραμμή και άφηνε την Τζούλια Νόβα να πρωταγωνιστήσει, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει. Δεν ξέρω, εγώ τον είχα στο μυαλό μου πως είναι ένας άνθρωπος πιο χαμηλού προφίλ. Πάντα στα events που πηγαίναμε ήταν μαζί της. Ήθελε πάντα να είναι στην πίσω γραμμή. Εν τω μεταξύ, στις πρώτες δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή μας, παράθυρο επανασύνδεσης υπήρχε», σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved