Λελέ Γκόφα: Το κορμί της γυναίκας του Ρόκκου είναι ό, τι καλύτερο
Showbiz

Λελέ Γκόφα: Το κορμί της γυναίκας του Ρόκκου είναι ό, τι καλύτερο

Η Λελέ Γκόφα έχει μια από τις πιο fit σιλουέτες και κάνει όσα απαιτούνται για να κατορθώνει κάτι τέτοιο.

Εκείνη κι ο Στέλιος Ρόκκος αποτελούν ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια της ελληνικής showbiz, απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους και φροντίζουν να κάνουν πράγματα που τους ευχαριστούν, ενώ προσφάτως τους είδαμε σε μια ωραία κοινή λήψη από την εξόρμησή τους στη Σαμοθράκη.

Η σύζυγος, όμως, του δημοφιλούς τραγουδιστή δεν επαναπαύεται και ασκείται συστηματικά, προσκειμένου να διατηρεί την υγιή και γυμνασμένη σιλουέτα της, κάτι που έκανε ακόμη και στην εξόρμηση που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Από τη Σαμοθράκη

Είναι fan του wellbeing και του υγιεινού τρόπου ζωής, ενώ μάλιστα είναι χορτοφάγος. Μέσα από τα social media, η Λελέ Γκόφα κοινοποιεί κατά καιρούς τα γεύματά της, τα οποία είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά. Ενδεικτικά μας έχει δείξει ότι τρέφεται με πολλά λαχανικά, πρωτεΐνες, φρούτα και αρκετό ψάρι, γεύματα που αποτελούν πηγές βιταμινών και όλων των κατάλληλων ιχνοστοιχείων για μια ισορροπημένη διατροφή.

Παράλληλα, όμως, ασκείται και μάλιστα αρκετά. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να κάνει προπονήσεις αερόβιας μορφής αλλά και με βάρη, ενώ μάλιστα με αυτόν τον τρόπο παρακινεί τους followers της να υιοθετήσουν έναν τρόπο ζωής που προσφέρει υγεία και ευεξία.

Εκείνη, λοιπόν, έχει κατορθώσει να «χτίσει» ένα κορμί αξιοζήλευτο, κάτι που αναμφισβήτητα απαιτεί κόπο, αρκετό ιδρώτα και πάνω απ’ όλα θέληση. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι ανέφικτο, όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες που συγκεντρώσαμε. Η Λελέ Γκόφα θέλει και μπορεί! Εσείς;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved