Χρανιώτης:Μας έδειξε το νεογέννητο μωρό του!Η αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό
Showbiz

Χρανιώτης:Μας έδειξε το νεογέννητο μωρό του!Η αποκάλυψη για τον δύσκολο τοκετό

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο ηθοποιός και η κούκλα σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας στα χέρια τους το μονάκριβο γιο τους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «ανεβάζοντας» την πρώτη φωτογραφία ενώ αργά το απόγευμα της Δευτέρας (15-06) ακολούθησαν μερικές ακόμη.


«Δευτερόλεπτα μετά το θαύμα.Εγώ δεν ξέρω αν ζω,ή αν ονειρεύομαι,η @gavaskantira κρατά ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια της και ο @kalogirou_ioannis_dr χαμογελά με την αυτοπεποίθηση του ικανού επιστήμονα.Θέλω να σ ευχαριστήσω Γιάννη,όχι μόνο για την εμπειρία σου,αλλά και για την ψυχή σου.

Γιατί έβαλες μπόλικη κι αυτό δεν ξεχνιέται. Από την φωτογραφία απουσιάζει η μαία μας @anasta_nom,που ταν στο πλευρό της γυναίκας μου,από την πρώτη στιγμή και την έκανε να συνειδητοποιήσει τις πραγματικές της δυνάμεις.Που δεν τις ήξερε ούτε η ίδια.Ευχαριστούμε πραγματικά,για αυτή την εμπειρία!!!», έγραψε στη λεζάντα της νέας φωτογραφία ενώ σε μια ακόμη αποκάλυψε πως ο τοκετός διήρκησε 16 ώρες.

Δες τις νέες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved