Ελένη Μενεγάκη: Θα εκπλαγείτε με τα ρούχα που έβαλε στην Άνδρο
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Θα εκπλαγείτε με τα ρούχα που έβαλε στην Άνδρο

Κορίτσια, δείτε τι φόρεσε η Ελένη Μενεγάκη στο πρώτο της ταξίδι μετά την καραντίνα στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου και σίγουρα θα την αντιγράψετε!

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τον εγκλεισμό λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας έκανε το πρώτο της ταξίδι με τα τέσσερα παιδιά της, τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο και τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από τις ξέγνοιαστες στιγμές της στο αγαπημένο της νησί και είδαμε τις στυλιστικές επιλογές της και ενθουσιαστήκαμε!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν ακολουθεί πιστά τη μόδα, αλλά μένει πιστή σε ό,τι θεωρεί ότι της ταιριάζει στο σώμα της! Στις πρώτες της βουτιές επέλεξε ένα ολόσωμο μπλε μαγιό που το έβαλε πολλές φορές πέρυσι και πρόπερσι και σίγουρα κολακεύει τη σιλουέτα της! Μάλιστα, η ίδια είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα Κουφονήσια τον Ιούλιο του 2018 με το ίδιο μαγιό. Αυτό λοιπόν το μαγιό επέλεξε και στις πρώτες βουτιές της για αυτό το καλοκαίρι…

Και δεν έμεινε πιστή μόνο στο μπλε ολόσωμο μαγιό της, αλλά φόρεσε και το κοντό τζιν σορτσάκι της και φυσικά το αγαπημένο της καφτάνι για να πάει σε πανηγύρι με τον Μάκη Παντζόπουλο, την οποία είδαμε σε βίντεο να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με τον σύζυγό της, να τρώει πεντανόστιμους μεζέδες και να συνομιλεί με τους ντόπιους.

Κορίτσια, η Ελένη Μενεγάκη όπως θα δείτε παρακάτω μένει πιστή στα ρούχα που της ταιριάζουν στο σώμα της και τα φορά και τα ξαναφορά...

Δείτε τι φορά στο νησί και πάρτε ιδέες για τις δικές σας διακοπές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved