Showbiz

Υρώ Λούπη: «Νιώθω άγχος γιατί δεν ξέρω τι μας ξημερώνει»

Η Υρώ Λούπη προσπαθεί να αντιμετωπίσει με αισιοδοξία όλα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 

Η Υρώ Λούπη, σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για το αν την αγχώνει η νέα πραγματικότητα και για τo αν διαμορφώνονται νέα δεδομένα στη ζωή μας.

«Νιώθω άγχος, γιατί δεν ξέρω τι μας ξημερώνει. Είναι πολύ δύσκολες οι καταστάσεις που αντιμετωπίζουμε. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και να βλέπω τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Από την άλλη, δεν σας κρύβω ότι ειδικά στο επάγγελμα μας, καθώς η τέχνη μας είναι μεταδοτική -μεταφέρουμε συναισθήματα, μια "φέτα ζωής" στον κόσμο-, γίνεται πολύ δύσκολη η δουλειά μας. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν κόσμο χωρίς θέατρο. Ίσως γιατί είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε σχέση με το επάγγελμα μου. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα καλοκαίρι χωρίς συναυλία».

«Το πρωτεύον θέμα είναι η υγεία και να τη διασφαλίσουμε όσο μπορούμε, και τη δική μας και των ανθρώπων που αγαπάμε και όλου του κόσμου. Τώρα, από εκεί και πέρα, θα συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις και θα κάνουμε ό,τι κάνουμε πάντα. Έτσι κι αλλιώς, εμείς οι ηθοποιοί είμαστε λίγο σαν τις... κατσαρίδες. Είμαστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι. Μέσα στα χρόνια και μέσα στην ιστορία το επάγγελμα μας έχει επιβιώσει. Βρίσκουμε τρόπο να υπάρξουμε με οποιαδήποτε συνθήκη -και με την οικονομική κρίση και τώρα με αυτήν την υγειονομική κρίση. Είμαι σίγουρη ότι θα βρούμε έναν τρόπο να υπάρξουμε, αλλά είναι δύσκολος και θα κοστίσει σίγουρα».

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι διαμορφώνονται νέα δεδομένα στη ζωή μας, η Υρώ Λούπη είπε στο περιοδικό Τηλεθεατής:

«Όσο πάνε τα πράγματα και δυσκολεύουν σε όλα τα θέματα. Αυτό που ζούμε είναι ένας πολύ σκληρός πόλεμος, ο σκληρότερος που μπορεί να υπάρξει. Και όσο η τεχνολογία εξελίσσεται τόσο θα αυξάνονται και τα προβλήματα. Αλλάζει ο κόσμος, αλλάζουν οι συνθήκες. Κατευθύνσεις που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε. Παλαιότερα είχα με κάποια στάνταρ. Πιστεύαμε σε κάποια πράγματα που τώρα έχουν καταρριφθεί, οπότε σίγουρα βρισκόμαστε μπροστά σε πολύ μεγάλες αλλαγές, όσον αφορά την ανθρωπότητα».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved