Όλες οι φορές που ο Αντώνης Κανάκης μάς θύμισε ότι είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς!
Showbiz

Όλες οι φορές που ο Αντώνης Κανάκης μάς θύμισε ότι είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς!

Γιορτή του πατέρα: Αποφάσισε σε σχετικά μεγάλη ηλικία να αποκτήσει οικογένεια ο Αντώνης Κανάκης όμως όχι μόνο δεν το έχει μετανιώσει αλλά νιώθει ευλογημένος γι’ αυτή την απόφασή του.

Όπως μας έχει συνηθίσει, ο Αντώνης Κανάκης δεν μοιράζεται και πολλά πράγματα από την προσωπική του ζωή.

Προτιμά να χαίρεται την κάθε στιγμή με τα παιδιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όμως, επειδή είναι γνωστό ότι πλέον είναι μπαμπάς μιας πανέμορφης κόρης και του μόλις 8 μηνών γιου του, έχει μιλήσει για εκείνα αρκετές φορές καθώς η χαρά του, ό,τι και να κάνει, δεν κρύβεται.

Πρόσφατα μάλιστα, και συγκεκριμένα το Πάσχα που πέρασε το οποίο και γιορτάσαμε εν μέσω κρίσης του κορονοϊού και καραντίνας στη χώρα μας, μιλώντας στην εκπομπή «Πάσχα στην ΕΡΤ» μίλησε για τις μοναδικές στιγμές που πέρασε με τα πιτσιρίκια του.

«Περάσαμε καταπληκτικά. Φάγαμε, παίζουμε με τα παιδιά. Αν μας ανακαλύψει η κόρη μου την πατήσαμε, σας το λέω, έχω κρυφτεί, αν με ανακαλύψει θα κλείσει η σύνδεση επί τόπου. Η κόρη μου είναι 3,5 ετών στην καλύτερη της φάση, πεθαίνω. Ο γιος μου είναι 6 μηνών», δήλωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Στην ίδια εκπομπή ο παρουσιαστής ότι ο γιος του πήρε ήδη το όνομα του πατέρα του τον οποίο έχασε το 2015, γεγονός που του στοίχισε πολύ συναισθηματικά. Ο μικρός πλέον λέγεται Γιάννης-Δανιήλ, ακριβώς όπως και ο παππούς του, κάτι που σημαίνει ότι ο νεαρός κύριος Κανάκης θα συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση και το όνομα της οικογένειας.

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved