Απίστευτο! Σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή γίνεται αστυνομικός
Showbiz

Απίστευτο! Σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή γίνεται αστυνομικός

Σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή και μητέρα 8 παιδιών μπαίνει στο αστυνομικό σώμα

Το ύψος της ξεπερνά το 1,86 και το αθλητικό της παράστημα εντυπωσιάζει ακόμα και σήμερα που διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της.

Η Πένι Λάνκαστερ, σύζυγος του θρύλου της ροκ Ροντ Στιούαρτ, είναι ένας άνθρωπος που ξεχωρίζει για το ταλέντο που έχει να κερδίζει όλες τις μάχες της ζωής και όλες τις προκλήσεις της καθημερινότητας.

Δεν είναι τυχαίο ότι κατάφερε εδώ και δύο δεκαετίες να κρατά ενωμένη την οικογένεια που δημιούργησε με τον «άτακτο» σερ Ροντ Στιούαρτ, ο οποίος ακόμα και τώρα, στα 75 του, ονειρεύεται περιοδείες, γυμνάζεται καθημερινά και παραμένει ενθουσιώδης για όλες τις απολαύσεις της ζωής.

Η Πένι Λάνκαστερ είναι η αγαπημένη των Βρετανών,

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Η Miss Hot Legs, όπως την αποκαλούσαν, έχει καταφέρει να διατηρεί άριστες σχέσεις με τις προηγούμενες συζύγους του Ροντ Στιούαρτ και να είναι μητέρα και για τα 8 παιδιά του, ενώ παράλληλα εξελίσσεται συνεχώς, αφού, πέρα από τη φωτογραφία, ασχολείται με την τηλεόραση και ετοιμάζεται να ενταχθεί στην Αστυνομία του Λονδίνου.

Όλα αυτά παράλληλα με τη μεγάλη της φιλανθρωπική δράση και τη στήριξη που προσφέρει στις γυναίκες που παλεύουν με τον καρκίνο. Στην εκπομπή «Loose Women» του ITV, στην οποία συμμετέχει από το 2014, έγινε viral το βίντεο όπου έχοντας καλεσμένο τον Ροντ Στιούαρτ μπέρδεψε την ηλικία του άντρα της με αυτήν του πατέρα της, ο οποίος είναι έναν χρόνο μεγαλύτερος από τον γαμπρό του.

Οταν μάλιστα αντιλήφθηκε το λάθος της ξεκαρδίστηκε στα γέλια λέγοντας: «Ωχ, όχι, τελικά είναι ο μπαμπάς μου έναν χρόνο μεγαλύτερος. Συγγνώμη, λάθος μου, όλοι κάνουμε λάθη, αγάπη μου».

Μεγάλωσε σε μια οικογένεια που λάτρευε την άθληση και η ίδια ασχολήθηκε με τον κλασικό χορό και την αεροβική, ενώ στα 16 της είχε πιστοποίηση ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Το αθλητικό της παράστημα εντυπωσίασε έναν σκάουτερ και γρήγορα έγινε ένα από τα πλέον διάσημα μοντέλα εσωρούχων και πρόσωπο της εταιρείας Ultimo το 2002.

Ανήσυχο πνεύμα, όμως, ενδιαφερόταν πάντα για τη διαδικασία της φωτογράφησης και παρακολούθησε μαθήματα φωτογραφίας. Το 1999 συνάντησε τον Ροντ Στιούαρτ, ο οποίος δειπνούσε με τα παιδιά του σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο ξενοδοχείο «Dorchester» του Λονδίνου.

Ο ροκ σταρ γοητεύεται από την πρώτη στιγμή από την πανύψηλη ξανθιά και της ζητά να καλύψει φωτογραφικά την περιοδεία του. Εκτοτε δεν χώρισαν ούτε για μια στιγμή. Παντρεύτηκαν στις 16 Ιουνίου του 2007 σε ένα μεσαιωνικό κάστρο στο Πορτοφίνο με 100 καλεσμένους, ενώ ήδη είχαν αποκτήσει τον πρώτο τους γιο και το 2011 έγιναν για δεύτερη φορά γονείς με τον γερόλυκο της ροκ να συμπληρώνει 8άδα τέκνων.

Το 2017 και αφού ο θρυλικός ροκάς χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ, ανανέωσαν τους όρκους τους στους υπέροχους κήπους της έπαυλης τους στο Εσεξ με καλεσμένους στενούς φίλους και συγγενείς, Τότε ό Ροντ ήδη έπασχε από καρκίνο.

«Η Πένι είναι όλος μου ο κόσμος», εξομολογείται ο Ροντ Στιούαρτ, «αγάπη είναι πολλά πράγματα και είναι επίσης το να θες να μοιράζεσαι με τον κόσμο την ευτυχία σου. Κι εγώ αγαπώ κάθε μέρα περισσότερο την Πένι και θα το μοιράζομαι με όλο τον κόσμο». Οπως ανέφερε στο παρελθόν ο ίδιος, τα παιδιά του αρχικά πίστευαν πως εκείνη τον ήθελε για τη φήμη του και φυσικά για τα χρήματα του: «Η Πένι, όμως, κατάφερε να τα κερδίσει και αυτή τη στιγμή κρατά όλη την οικογένεια ενωμένη. Τα παιδιά μου την εμπιστεύονται και ειδικά τα κορίτσια ζητούν πάντα τη γνώμη της».

Είναι ένα ζευγάρι εξωστρεφές. Συνεχίζουν να πηγαίνουν σε πάρτι, να ζουν τη ζωή τους όπως πριν από 30 χρόνια και φυσικά ο δημόσιος λόγος τους δεν κρύβει τον παραμικρό καθωσπρεπισμό.

Ο ίδιος ο Στιούαρντ, εξάλλου, αποκάλυψε κάποια στιγμή ότι εξαιτίας της χρόνιας χρήσης στεροειδών στα τέλη της δεκαετίας του '80 έχει συρρικνωθεί το μόριο του και ότι κάποτε ήθελε να αποκτήσει ένα εκμαγείο του μορίου του, αλλά όταν είδε μπροστά του το μέγεθος του ανδρισμού του Τζίμι Χέντριξ το μετάνιωσε λέγοντας: «Ασε καλύτερα, δεν έχει νόημα».

Η Πένι Λάνκαστερ, πάντως, αναφέρει ότι στην περίπτωση τους αυτό δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα από το να διασκεδάζουν στην κρεβατοκάμαρα τους τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. «Οι άνθρωποι συχνά λένε ότι πρέπει να δουλέψεις σκληρά σε ένα γάμο αλλά αυτό είναι λάθος γιατί είναι κάτι που δεν γίνεται φυσικά. Ο Ροντ κι εγώ είμαστε ερωτευμένοι ακόμα και αυτό μας ενώνει. Δεν προσπαθούμε, προκύπτει. Ακούμε ο ένας τον άλλον, σεβόμαστε ο ένας τις ανάγκες του άλλου, γιατί μέσα στα χρόνια οι ανάγκες αλλάζουν, δεν είναι ποτέ οι ίδιες. Υπάρχει ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη ανάμεσα μας και πάντα ξεκλέβουμε χρόνο για μια ρομαντική βραδιά ή για μια απόδραση. Ζούμε μια πολύ γοητευτική ζωή και δεν θα την αλλάζαμε για τίποτα στον κόσμο».

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved