Ριτζ: Άλλαξε τη ζωή του - Το ατύχημα και το κρασί!
Showbiz

Ριτζ: Άλλαξε τη ζωή του - Το ατύχημα και το κρασί!

Ριτζ: Αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό από αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία», ωστόσο δεν κατάφερε να συνεχίσει την καριέρα του εξαιτίας ενός ατυχήματος. 

Αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό για 25 χρόνια ως «Ριτζ Φόρεστερ» στην αμερικανική σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία», ωστόσο ο Ρον Μος με την αποχώρηση του δεν κατάφερε να συνεχίσει την καριέρα του στην τηλεόραση.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι εξαιτίας των χρημάτων απείχα από την τηλεόραση, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η σύζυγος μου και εγώ είχαμε ένα τρομερό τροχαίο ατύχημα το 2012, το οποίο άλλαξε τη ζωή μας.

Δεν ήξερα αν θα μπορούσα να συμμετάσχω σε σίριαλ, καθώς δεν μπορούσα να θυμηθώ τι έπρεπε να πω σε σκηνές» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη του.

Εκτοτε ο Ρον Μος ασχολείται με τη μουσική, τραγουδά και γράφει τραγούδια. Οπως έχει δηλώσει, αγαπά τους περισσότερους τύπους μουσικής, όπως ροκ, μπλουζ, R&Β και κλασική.

Παράλληλα, από πέρυσι ο αγαπημένος «Ριτζ» θέλησε να κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο που είχε εδώ και χρόνια, ως λάτρης του καλού κρασιού.

Δημιούργησε έναν αμπελώνα στην Απουλία της Ιταλίας και από τον Ιανουάριο ξεκίνησε και τη διάθεση των κρασιών του με την επωνυμία «Moss Wines».

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved