«Απασφάλισε» ο Μαρκουλάκης: Η ανάρτηση και η ξεκάθαρη απάντησή του-Τι συνέβη;
Showbiz

«Απασφάλισε» ο Μαρκουλάκης: Η ανάρτηση και η ξεκάθαρη απάντησή του-Τι συνέβη;

Έδωσε την απάντηση του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο ηθοποιός μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ανέφερε πως σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Βήμα, ουδέποτε είπε τη φράση που έδωσαν σαν τίτλο.

Εξήγησε λοιπόν πως για αυτό δεν φέρει ευθύνη ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και η δημοσιογράφος και φυσικά η φράση «Είμαστε σαν ανάπηροι. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε», δεν ειπώθηκε καν.

Πήρε θέση και ξεκαθάρισε αναλύοντας τα λεγόμενα του.


«Ατυχέστατος - το λιγότερο- ο τίτλος του Βήματος της Κυριακής στη συνέντευξη που έδωσα ("Είμαστε σαν ανάπηροι. Δεν μπορούμε να δουλέψουμε")
Για τον τίτλο αυτόν δεν έχω ευθύνη ούτε εγώ, ούτε η δημοσιογράφος - οι δημοσιογράφοι δεν φτιάχνουν τους τίτλους.
Δεν αντικατοπτρίζει, φυσικά, ούτε τις απόψεις μου για την αναπηρία, ούτε το τι πραγματικά λέγεται στο κείμενο της συνέντευξης. Δεν έχει καν την ίδια διατύπωση. Και τα συμφραζόμενα κάνουν το πλαίσιο ξεκάθαρο. Όποιος διαβάσει το σημείο -όπου μιλάω για την ασφαλιστική μου εταιρία- δύσκολα θα μπορεί να παρεξηγήσει τα λεγόμενα, ή να παρεξηγηθεί.
Παρ' όλα αυτά, παρεξηγήθηκε. Κι έτσι, οφείλω να ξεκαθαρίσω αυτό που θεωρούσα αυτονόητα εμφανές για μένα: ήμουν και είμαι πάντα με τη μεριά των ανθρώπων και των δικαιωμάτων τους, απέναντι σε κάθε διάκριση για όποια ιδιότητά τους.
Αυτός ο τίτλος, που προσέβαλλε τα άτομα με αναπηρία, προσέβαλλε κι εμένα.
Ελπίζω τώρα να είναι καθαρό», έγραψε ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved