Αθηνά Οικονομάκου: «Η ανασφάλεια υπάρχει μόνιμα για τους ηθοποιούς»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Η ανασφάλεια υπάρχει μόνιμα για τους ηθοποιούς»

Η Αθηνά Οικονομάκου την περίοδο της καραντίνας αναθεώρησε πολλά πράγματα. 

Η Αθηνά Οικονομάκου, σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο πώς βίωσε το lockdown, αν θα βγει κάτι θετικό από όλο αυτό, ενώ αποκάλυψε αν ετοιμάζει κάτι άλλο σε επαγγελματικό επίπεδο.

-Φαντάζομαι πως θα ήταν ένα σοκ για εσάς που από την ενεργό δράση, τα συνεχή γυρίσματα, βρεθήκατε στο σπίτι.

«Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισαν όλοι, όχι μόνο εμείς οι ηθοποιοί. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε και λίγο προετοιμασμένοι, καθώς μια περίοδο παύσης περνάμε σχεδόν κάθε χρόνο. Αυτή η ανασφάλεια υπάρχει μόνιμα, οπότε τουλάχιστον ψυχολογικά ήμασταν λίγο πιο έτοιμοι».

-Θα βγει τελικά κάτι θετικό από όλο αυτό;

«Θεωρώ πως θα αλλάξουν πολλά πράγματα, ήταν μια μεγάλη αλλαγή για όλους. Η παύση ήταν σοκαριστική και όλο αυτό το κλείσιμο στο σπίτι σε κάνει να αναρωτηθείς και να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα για τη ζωή σου, τη δουλειά σου και το μέλλον σου. Κυρίως για τις ώρες που δουλεύεις και τι προτεραιότητές σου».

-Σας χρειαζόταν προσωπικά μια περίοδος παύσης;

«Τελικά ναι, μου χρειαζόταν και με βοήθησε αρκετά, αν και εγώ ταυτόχρονα δούλευα για τη δημιουργία ρούχων και κοσμημάτων, κάτι που είναι εξίσου δημιουργικό. Επειδή έχω δουλέψει πολύ έντονα στη ζωή μου, η περίοδο της καραντίνας με έκανε να συνειδητοποιήσω πως δεν θέλω να γυρίσω στους παλιούς ρυθμούς ξανά. Κατάλαβα πως θέλω χρόνο για την οικογένεια μου και τον εαυτό μου. Θέλω να δουλεύω όσο αντέχει ένας φυσιολογικός ανθρώπινος οργανισμός, θέλω να είμαι ήρεμη, γιατί αυτό με βοηθάει γενικά στις αποφάσεις μου, στην ψυχοσύνθεση μου, στις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά μου».

-Κανονίζετε κάτι άλλο;

«Τίποτα. Οι άλλες ενασχολήσεις μου με τα ρούχα και τα κοσμήματα που δημιουργώ μου τρώνε τόσο χρόνο που θα μπορούσα να μην κάνω τίποτε άλλο. Συνεχίζουμε ως έχει... και όλα θα πάνε καλά», είπε στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved