Ελένη Φουρέιρα: Τα looks της είναι πιο trendy απ’ όσο φαντάζεσαι
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Τα looks της είναι πιο trendy απ’ όσο φαντάζεσαι

Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι μόνο μια εντυπωσιακή γυναίκα, αλλά και μια από τις πιο stylist performances της χώρας, καθώς οι ενδυματολογικές της επιλογές έχουν ενδιαφέρον.

Η τελευταία της εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης αποτέλεσε θέμα στα lifestyle media κι όχι άδικα, καθώς η pop star ήταν σαν γοργόνα και με τους κοιλιακούς της να σου δημιουργούν κατάθλιψη. Και φυσικά ήταν για ακόμη μια φορά sexy. Γιατί αυτό ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις.

Η Ελένη Φουρέιρα, λοιπόν, το ‘χει το sex appeal –αυτό το παραδέχτηκε όλη η Ευρώπη να σου θυμίσω- αλλά παράλληλα έχει και το ενδυματολογικό. Μπορεί να την έχουμε συνηθίσει φορώντας ρούχα για live εμφανίσεις, ωστόσο εκείνη δεν επιλέγει μόνο αυτόν τον τρόπο ένδυσης. Στην καθημερινότητά της κινείται σε πιο street και urban outfits, με τις στυλιστικές της τάσεις να έχουν επιρροή από Αμερική.

Έτσι πήγε στον Βέρτη!

Φαρδιά παντελόνια, άλλοτε μονόχρωμα κι άλλοτε με μοτίβα, ιδιαίτεροι συνδυασμοί κουστουμιών με alternative προσέγγιση, t-shirts με logos και πολύ αγάπη για το denim. Μάλιστα, έχει κάνει και total denim look και όχι μόνο μια φορά, ενώ και τα παπούτσια που επιλέγει είναι ιδιαίτερα.

Η Ελένη Φουρέιρα θα έλεγε κανείς ότι δημιουργεί έναν κατάλογο με ενδυματολογικές προτάσεις αν το θέλει! Βέβαια, σε αυτόν τον κατάλογο μπήκε και το look της από το party του Elton John μετά τα Oscars, γιατί έτσι μας αρέσει. Γιατί Ελένη Φουρέιρα αν διαβάζεις αυτό το κείμενο, έτσι θέλουμε να πηγαίνεις ακόμη και στο περίπτερο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved