Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του Χρανιώτη και η φωτό με το νεογέννητο μωρό!
Showbiz

Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του Χρανιώτη και η φωτό με το νεογέννητο μωρό!

Ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης και η κούκλα σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού πλέον κρατούν στα χέρια και στην αγκαλιά τους τον μονάκριβο γιο τους.

Ο γνωστός ηθοποιός και η όμορφη χορεύτρια απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι και ήδη βρίσκονται στο σπίτι τους, μιας και πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα, το απόγευμα της Τετάρτης (17/6) έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η όμορφη σύζυγος του ηθοποιού, πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία μας δείχνει το νεογέννητο μωράκι και έγραψε στη λεζάντα της ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Η στιγμή που καταλαβαίνεις την ύπαρξη σου.
ευχαριστώ πολύ @kalogirou_ioannis_dr και @anasta_nom για την υποστήριξη και τη ψυχή που βάλατε να γεννηθεί το μωρό μας, @chraniotis_giorgos_official για τη δύναμη που μου έδινες κρατώντας μου το χέρι, @omilosiaso για την ιδιαίτερη φροντίδα σας και όλους εσάς για τις υπέροχες ευχές που χαρίσατε στο πλασματάκι μας (μακάρι να μπορούσα να απαντήσω σε όλους αλλά κάποιος έχει προτεραιότητα 😌)
#🙏🙏🙏», έγραψε.

Δείτε τη φωτό του νεογέννητου μωρού στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved