Γιώργος Χρανιώτης: Υποκλινόμαστε! Σκέτο «θαύμα» η τελευταία φωτό
Showbiz

Γιώργος Χρανιώτης: Υποκλινόμαστε! Σκέτο «θαύμα» η τελευταία φωτό

Μπαμπάς έγινε ο Γιώργος Χρανιώτης και η χαρά του είναι απίστευτη!

Ο ηθοποιός και η κούκλα σύζυγός του, Γεωργία Αβασκαντήρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας στα χέρια τους το μονάκριβο γιο τους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μας ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «ανεβάζοντας» την πρώτη φωτογραφία ενώ αργά το απόγευμα της Δευτέρας (15-06) ακολούθησαν μερικές ακόμη.

Σαν αυτή όμως που πόσταρε αργά το βράδυ της Τετάρτης απλά δεν υπάρχει!

«Μερικές φορές είναι πιο φρόνιμο να πάρεις την απόσταση σου, προκειμένου να κατανοήσεις κάποια πράγματα. Σεβασμός λοιπόν σ αυτή την μυστηριακή σχέση ζωής που αναπτύσσεται μεταξύ αυτών των 2 πλασμάτων, της μητέρας και του παιδιού. Σεβασμός και αγάπη επίσης σε όλους όσους ήρθαν στο μαιευτήριο, να ευχηθούν, να περιμένουν ώρες, να με αγκαλιάσουν, να συγχαρούν και να χαρούν. Και τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ, σε όλους εσάς, που μου γράψατε αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, που ακόμα, για να μην λέω ανακρίβειες, τα περισσότερα δεν έχω προλάβει καν να τ ανοίξω. Την αγάπη μου παλιόπαιδα. Πραγματικά σας ευχαριστώ!!!💚💥🙏», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που είδαμε τη γυναίκα του να θηλάζει το νεογέννητο!

Δες την στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved