Αθηνά Οικονομάκου: Η αποχώρηση της Μενεγάκη, η Λασκαράκη και οι προτάσεις
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Η αποχώρηση της Μενεγάκη, η Λασκαράκη και οι προτάσεις

Η Αθηνά Οικονομάκου μιλά για την πέμπτη σεζόν του «Έλα στη θέση μου», την περίοδο της καραντίνας και την επιθυμία της να έρθει ένα δεύτερο παιδί.

Η ηθοποιός εξηγεί τους λόγους που είπε το «ναι» στην πέμπτη σεζόν της καθημερινής σειράς του Alpha και όχι μόνο, καθώς αναφέρθηκε στην αποχώρησηη της Ελένης Μενεγάκη και στην Βάσω Λασκαράκη.

Στον Αlpha έρχονται από την επόμενη σεζόν μεγάλες αλλαγές. Πώς εισπράττεις την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη; Οχι μόνο από το κανάλι αλλά και από την τηλεόραση για μία σεζόν, όπως ανακοίνωσε και η ίδια...

Ακριβώς όπως το ανακοίνωσε. Αντιλαμβάνομαι πως αυτή ήταν η ανάγκη και η επιθυμία της. Είναι απόλυτα σίγουρη για το τι θέλει. Η Ελένη είναι από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει. Πιστεύω πως η απόφαση που πήρε είναι για το καλό της και θα την ανανεώσει. Της εύχομαι καλή ξεκούραση και κάθε επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει. Η Ελένη Μενεγάκη είναι βασικό κομμάτι της ελληνικής τηλεόρασης και πιστεύω πως θα επιστρέψει σύντομα.

Το όνομα της κουμπάρας σου, της Βάσως Λασκαράκη, ακούστηκε για την παρουσίαση εκπομπής. Πώς θα σου φαινόταν να δεις τη Βάσω παρουσιάστρια; Εσύ τι της είπες;

Είναι γενικά ταλαντούχο πλάσμα, όχι μόνο στο κομμάτι της υποκριτικής. Είναι σαν αδελφή μου η Βάσω. Είναι σε πολύ καλή φάση της ζωής της και αν επιλέξει να κάνει κάτι τέτοιο θα έχει μεγάλη επιτυχία. Την πιστεύω πολύ γενικότερα. Είμαι μαζί της σε ό,τι κι αν αποφασίσει.

Εσένα σου έχουν γίνει προτάσεις για παρουσίαση; Μου έχουν γίνει αρκετές. Γιατί δεν το έχεις τολμήσει μέχρι σήμερα; Υπάρχει περίπτωση να σε δούμε ως παρουσιάστρια στο μέλλον;

Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρει κανείς. Δεν είμαι ούτε αρνητική ούτε θετική. Είχα προτάσεις παντελώς αδιάφορες, υπήρξαν και άλλες που τις σκέφθηκα πολύ σοβαρά. Κατέληξα τότε πως δεν ήμουν έτοιμη. Και δεν ήταν κάτι που συναγωνιζόταν το αντικείμενο μου. Δηλαδή ρόλο στη μυθοπλασία. Αυτό ξέρω να κάνω καλά και σε αυτό νιώθω ασφαλής. Οταν παίρνεις λοιπόν το ρίσκο για κάτι άλλο, πρέπει να είσαι έτοιμος, να γίνει στη σωστή στιγμή και να υπάρχει και χρόνος για να επενδύσεις σε αυτό. Εγώ δεν είχα αυτήν τη δυνατότητα τα τελευταία χρόνια της ζωής μου. Θα έπρεπε να ασχολούμαι όλη την ημέρα με αυτό. Δεν είμαι τώρα σε αυτήν τη φάση. Για να μου το προτείνουν επαναλαμβανόμενα, βέβαια, κάτι βλέπουν. Και εγώ πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω -και ίσως καλά- κάποια στιγμή. Οχι όμως τώρα, δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες μου.

Αφήνω την τηλεόραση. Πώς βίωσες την περίοδο της καραντίνας;

Πέρα από τον φόβο που νιώσαμε όλοι στην αρχή σε παγκόσμιο επίπεδο, στη συνέχεια απόλαυσα αυτή την περίοδο. Εμεινα σπίτι χαλαρή, ήρεμη και χωρίς να νιώσω ενοχές ότι δεν έκανα κάτι που έπρεπε να κάνω, πως κάτι άφησα σε εκκρεμότητα. Εμεινα με τον άνδρα μου και το παιδί μου σπίτι και περάσαμε εποικοδομητικό χρόνο. Μου πέρασε εηίοης μηνύματα αυτή η κατάσταση. Συνειδητοποίησα ότι οι ρυθμοί της καθημερινότητας μου κάποιες φορές είναι ανυπόφοροι και πρέπει να «κατεβάσω στροφές». Ηρθε λοιπόν μια ισορροπία. Αυτό ήταν το μόνο θετικό κομμάτι της όλης ιστορίας.

Τώρα που ο Μάξιμος μεγαλώνει, ένα δεύτερο παιδάκι θέλεις να έρθει;

Ναι, έχω αρχίσει και το σκέφτομαι. Εύχομαι κάποια στιγμή να συμβεί.

Οταν δεν υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, ποια πράγματα σε ευχαριστούν στην καθημερινότητα σου με τον Φίλιππο και τον Μάξιμο;

Με τον Μάξιμο με ευχαριστούν τα πάντα! Παίζουμε, συζητάμε... Οσο μεγαλώνει, μεγαλώνει και η επικοινωνία μας. Είμαι ευτυχισμένη όταν είμαι με τον Μάξιμο, όπως και με τον άνδρα μου φυσικά. Με τον Φίλιππο αυτό που κάνουμε περισσότερο τώρα είναι να βγούμε για ένα φαγητό. Να συζητήσουμε και να πιούμε ένα κρασί. Συζητάμε πολύ. Την καθημερινότητα, τα προβλήματα, τους φόβους, τις χαρές μας. Και βέβαια μας αρέσει να κάνουμε βόλτες με τον Μάξιμο.

Η τουριστική περίοδος μπορεί να σωθεί; Και σε ρωτάω γιατί ο σύζυγος σου ασχολείται με τον συγκεκριμένο κλάδο...

Είναι δύσκολα τα πράγματα. Είδες πως είχαμε αύξηση κρουσμάτων τις προηγούμενες μέρες. Πιστεύω πως ο εσωτερικός τουρισμός θα λειτουργήσει κυρίως. Είναι δύσκολη περίοδος για την οικονομία σε διεθνές επίπεδο.

Στη Σαντορίνη θα σε βρει το φετινό καλοκαίρι;

Δεν το ξέρω καθόλου. Περιμένω να ολοκληρώσουμε τα γυρίσματα, να ενημερωθούμε για την επόμενη σεζόν του «Ελα στη θέση μου», να τακτοποιήσει και ο Φίλιππος τα επαγγελματικά και θα αποφασίσουμε.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved