Γιορτή του Πατέρα: Παντζόπουλος: Όταν η Μαρίνα του «είπε» δημόσια σ’ αγαπώ
Showbiz

Γιορτή του Πατέρα: Παντζόπουλος: Όταν η Μαρίνα του «είπε» δημόσια σ’ αγαπώ

 Γιορτή του Πατέρα: Θυμάστε πώς η μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου είπε πέρυσι «Χρόνια πολλά» στον μπαμπά της, Μάκη Παντζόπουλο;   

Η Μαρίνα Παντζοπούλου την ημέρα της γιορτής του Πατέρα έφτιαξε μία υπέροχη ζωγραφιά που απεικόνιζε την υπέροχη οικογένειά της και του την έδωσε. Η Ελένη Μενεγάκη είχε δημοσιεύει δύο φωτογραφίες στο instagram της, η μία απεικόνιζε τη μικρή επί τω έργω, δηλαδή να ζωγραφίζει την οικογένειά της και η άλλη φωτογραφία έδειχνε ολοκληρωμένη τη ζωγραφιά. Η Μαρίνα Παντζοπούλου με αυτό τον υπέροχο και γλυκό τρόπο είπε δημόσια σ’ αγαπώ στον πατέρα της, που του έχει τρελή αδυναμία!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε μοιραστεί με τους followers της στο instagram, το συγκινητικό δώρο της μικρής Μαρίνας στον μπαμπά της, Μάκη Παντζόπουλο το οποίο δεν ήταν κάτι άλλο από μια ζωγραφιά που απεικονίζει την ευτυχισμένη οικογένειά τους.
Mάλιστα, ανήμερα της γιορτής του Πατέρα η παρουσιάστρια ήταν με τα παιδιά της στα Άχλα της Άνδρου και πέρασε συγχρόνως χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές με βουτιές στα καταγάλανα νερά του Κυκλαδίτικου νησιού.

Φέτος που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη η πανέμορφη Μαρίνα Παντζοπούλου πώς θα πει "Χρόνια πολλά" στον μπαμπά της;

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό δώρο της Μαρίνας Παντζοπούλου στον μπαμπά της, πέρυσι, ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved