Δημήτρης Καλλιβωκάς: Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός
Showbiz

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Τι κάνει για να θυμάται τα νιάτα του ο ηθοποιός που έχει παίξει πολλές φορές δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου.

Στο δικό του επίγειο παράδεισο την Τήνο βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο παλαίμαχος ηθοποιός και πολλάκις κινηματογραφικός παρτενέρ της αξέχαστης Ρένας Βλαχοπούλου Δημήτρης Καλλιβωκάς.

«Εδώ έχω το σπιτάκι μου τη σύζυγό μου καλλιεργούμε κάποια δέντρα και νιώθω ασφαλής και γεμάτος υγεία. Θα μείνω στο νησί μας μέχρι να πλακώσουν οι ξένοι. Όταν έρθουν εκείνοι τότε θα φύγω εγώ γιατί εμένα μου αρέσει η ηρεμία» δηλώνει στην Espresso ο 90χρονος πλέον καλλιτέχνης έχοντας στο πλευρό του την επί 50 έτη Γερμανίδα σύζυγό του Ιωάννα.

gossip-tv_gustavo_0403_DIMITRIS_KALIVOKAS_31102017_.jpg
Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς με τη Γερμανίδα σύζυγό του

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες άρχισαν και πάλι τα δρομολόγια των πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, μετά τη μακρά περίοδο της καραντίνας λόγω κορωνιού και ο Δημήτρης Καλλιβωκάς δεν έχασε χρόνο.

Πήρε τις βαλίτσες του αποχαιρέτησε για σχεδόν όλο το καλοκαίρι το σπίτι του στην Κηφισιά και αναχώρησε με προορισμό την Τήνο. Εκεί σε ένα από τα πανέμορφα χωριά του κυκλαδίτικου νησιού βρίσκεται το καταφύγιο του.

Ένα ολόλευκο γεμάτο καμάρες σπίτι που με πολύ μόχθο δημιούργησε μόνος του πριν από 30 χρόνια την περίοδο που η χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου είχε ήδη ολοκληρωθεί.
Τότε όπως λέει ο ίδιος πήρε και τη μεγάλη απόφαση να χτίσει αυτό το υπέροχο σπίτι θέλοντας ο αέρας του Αιγαίου να γεμίζει τα πνευμόνια του.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved