Θρίλερ με την κληρονομιά του Καρλ Λάγκερφελντ!
Showbiz

Θρίλερ με την κληρονομιά του Καρλ Λάγκερφελντ!

Καρλ Λάγκερφελντ: Εξαφανίστηκε ο άνθρωπος  που έπρεπε να μοιράσει τα 45.000.000 ευρώ της κληρονομιάς

Ο Καρλ Λάγκερφελντ δεν αγαπούσε τίποτα περισσότερο από τον ντόρο γύρω από το όνομά του. Ακόμα και μετά τον θάνατο του, τον Φεβρουάριο του 2019, φαίνεται να τα καταφέρνει καλά σε αυτό το κομμάτι, αφού στο προσκήνιο βρίσκεται τώρα η κληρονομιά του, η οποία, αντί για 200.000.000 ευρώ που πίστευαν ότι ανερχόταν αρχικά, φέρεται να πλησιάζει τα 445.000.000 ευρώ.

Οι κληρονόμοι του, γνωστοί και ως «οι τυχεροί 7», αν και θα έπρεπε να τρίβουν τα χέρια τους από ευχαρίστηση, στην πραγματικότητα αγωνιούν, αφού ο άνθρωπος-κλειδί για τη μοιραία της κληρονομιάς... αγνοείται.

Ο λόγος για τον 87χρονο επί σειρά δεκαετιών λογιστή του Λάγκερφελντ, Λούσιεν Φριντλέντερ, ο οποίος είναι επί του παρόντος διαχειριστής της περιουσίας του.

Ο 87χρονος, ο οποίος έχει ως έδρα του το Παρίσι, έχει «εξαφανιστεί» από τον Σεπτέμβριο και,σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό «Voici»,δεν σηκώνει τηλέφωνα από τους δικαιούχους της κληρονομιάς του Λάγκερφελντ, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η σύζυγος του, μιλώντας ανώνυμα από την Ελβετία, δήλωσε ότι θα ήταν πολύ χαρούμενη αν εκείνος είχε εξαφανιστεί σε κάποιο παραδεισένιο νησί με έναν «κρυμμένο θησαυρό», όμως στην πραγματικότητα είναι στο Παρίσι και βαριά άρρωστος.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved