Ζαχαράτος: Η εμφάνιση στο Άλσος και η αποκάλυψη, που «πάγωσε» τη Σκορδα
Showbiz

Ζαχαράτος: Η εμφάνιση στο Άλσος και η αποκάλυψη, που «πάγωσε» τη Σκορδα

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Τάκης Ζαχαράτος με αφορμή την υπέροχη παράσταση που έχει ετοιμάσει και θα την απολαύσουμε στο θέατρο Άλσος!

Ο απόλυτος showman στο Άλσος για είκοσι μοναδικές παραστάσεις! Έλα μια Βόλτα… στο Άλσος, στο αγαπημένο και ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών!

Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για την υπέροχη παράσταση που θα αφήσει ιστορία αλλά προέβη και σε μία αποκάλυψη που «πάγωσε» τη Φαίη Σκορδά!

Ο Τάκης Ζαχαράτος είπε: «Θα σου πω κάτι που δεν το έχω ξαναπεί ποτέ. Η χειρότερη πρόταση που έχω δεχτεί. Όταν ήρθα από την Πάτρα -έκανα την Αλίκη τότε- με κάλεσαν σε ένα γραφείο και μου είπαν: «Θέλουμε να κάνετε μια ταινία που θα είστε η Αλίκη». Λέω: «Τι ταινία θα είναι αυτή»; Μου απαντάνε: «Θα σας πούμε».

Στην πορεία συνειδητοποιώ ότι με ήθελαν για μια ερωτική ταινία που θα με ντούμπλαρε κάποια άλλη ηθοποιός. Η Αλίκη ζούσε τότε… Είναι η πρώτη φορά που το λέω αυτό. Το τι άκουσαν! Εγώ έγινα κάτασπρος!». Αυτό είπε ο Τάκης Ζαχαράτος και η Φαίη Σκορδά έμεινε άφωνη!

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved