O Ζαχαράτος στο gossip-tv: Η υπόσχεση του Χαρδαλιά κι η αποχώρηση της Μενεγάκη
Showbiz

O Ζαχαράτος στο gossip-tv: Η υπόσχεση του Χαρδαλιά κι η αποχώρηση της Μενεγάκη

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι αποφασισμένος να σε κάνει να περάσεις καλά και σε περιμένει στο Θέατρο Άλσος.

Ο δημοφιλής showman πρόκειται να παρουσιάσει το «Έλα μια βόλτα» και ξεκινάει στις 15 Ιουλίου και για 20 παραστάσεις, σε έναν χώρο γεμάτο πράσινο, ομορφιά και θετική αύρα.

Άλλωστε, είναι κι εκείνος ένας καλλιτέχνης με θετική αύρα την οποία θέλει να μεταδίδει, κάτι που γίνεται γρήγορα αντιληπτό. Συνομιλήσαμε, λοιπόν, με εκείνον και μας είπε τι πρόκειται να τον δούμε να κάνει στη σκηνή του θεάτρου και μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι αυτό που θέλει είναι να περάσει καλά ο κόσμος που θα βρεθεί στο Άλσος.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας μας και με αφορμή το ότι θα τον δούμε και ως Ελένη Μενεγάκη on stage, ο Τάκης Ζαχαράτος σχολίασε την απόφαση της διάσημης τηλεπαρουσιάστριας να αποχωρήσει από την τηλεόραση την επόμενη χρονιά. Ακόμη, απάντησε και τι σημαίνει κεφάλαιο τηλεόραση για εκείνον, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται σε συζητήσεις!

Και για το τέλος, ο Τάκης Ζαχαράτος μας τραγούδησε το απόλυτο σουξέ του καλοκαιριού «Ο Ύμνος του Χαρδαλιά» και μας είπε τι του υποσχέθηκε ο ίδιος ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Απολαύστε τον στο παρακάτω βίντεο…

Info

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ για πληροφορίες.: 210-8227471 & 210-8831487

Ημέρες παραστάσεων: από Τετάρτη 15 Ιουλίου έως Κυριακή 19 Ιουλίου και στη συνέχεια κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Ώρα έναρξης: 21.00

Προπώληση στη www.viva.grκαι στα ταμεία του θεάτρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved