Γιορτή του πατέρα:Οι 4 γοητευτικοί Έλληνες μπαμπάδες που χαζεύουμε στο Instagram
Showbiz

Γιορτή του πατέρα:Οι 4 γοητευτικοί Έλληνες μπαμπάδες που χαζεύουμε στο Instagram

Γιορτή του πατέρα: Οι πιο ωραίοι μπαμπάδες του Instagram είναι εδώ!

Είναι νέοι, ωραίοι και έγιναν μπαμπάδες σε τέτοια η ηλικία που σε αυτή τη φάση της ζωής τους κι έχοντας κάνει μια λαμπρή πορεία ο καθένας στο χώρο μου, εμείς τους θαυμάζουμε και φυσικά «χαζεύουμε» τις φωτογραφίες τους στο Instagram.

Πάνω από όλα όμως εκείνοι είναι περήφανοι για τα παιδιά τους και μια μέρα σαν αυτή σίγουρα μια αγκαλιά κι ένα «χρόνια πολλά» θα το περιμένουν.

Είναι πολλοί οι Έλληνες γοητευτικοί μπαμπάδες αλλά εμείς επιλέξαμε τέσσερις από αυτούς που κάθε φορά οι φωτογραφίες τους είτε οικογενειακές είτε όχι γίνονται viral!

Σάκης Ρουβάς


«Δεν θα έλεγα ότι έχω παραμυθένια ζωή, έχω σίγουρα παραμυθένια οικογένεια. Θα ήθελα να τη βλέπω αγαπημένη και τα παιδιά μας να μεγαλώνουν με υγεία».


Δημήτρης Αργυρόπουλος


«Τα τελευταία χρόνια έχουμε δουλέψει πολύ τη μεταξύ μας σχέση και είμαστε πάρα πολύ καλά. Εξάλλου, έχουμε μαζί δύο αγόρια, τον Νικήτα και τον Άρη, και πάντα θα είμαστε οικογένεια. Είμαι περήφανος που αυτό ήταν και για τους δυο μας αδιαπραγμάτευτο»


Πέτρος Λαγούτης


«Δεν σταματήσαμε ποτέ να μιλάμε με τη Μυρτώ γιατί πάντα είχαμε ως προτεραιότητά μας τα παιδιά. Και τα παιδιά είναι καλά όταν βλέπουν ότι και οι δύο γονείς τους είναι εκεί και είναι και καλά μεταξύ τους».


Αποστόλης Τότσικας


«Να είσαι πατέρας είναι το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο. Πιστεύω ότι έχω αλλάξει προς το καλύτερο. Δίνω, μέσω των παιδιών μου, στη δική μου ζωή μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσα από τα μάτια των παιδιών μου αρχίζω να βλέπω ξανά με άλλη οπτική το σχολείο, τα μαθήματα, την άθληση, τη γυμναστική, το παιχνίδι».


Δες φωτογραφίες τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved