Μάκης Πανζόπουλος: Θα τρίβεις τα μάτια σου με το πρώτο βίντεο από τα Άχλα
Showbiz

Μάκης Πανζόπουλος: Θα τρίβεις τα μάτια σου με το πρώτο βίντεο από τα Άχλα

Ο Μάκης Παντζόπουλος δημοσίευσε το πιο εντυπωσιακό βίντεο από την αγαπημένη παραλία της Ελένης Μενεγάκη!

H Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε τις αποδράσεις στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου εκεί που ηρεμεί, που νιώθει ανέμελη και φορτίζει τις μπαταρίες της.

Το πρώτο της ταξίδι το έκανε με τα παιδιά και τον αδερφό της το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και… αυτό το Σαββατοκύριακο με τον αδερφό της αποφάσισε να πάει στο νησί της, εκεί όπου είναι αυτές τις μέρες ο Μάκης Παντζόπουλος, ο σύζυγός της μιας και έχει την ξενοδοχειακή επιχείρηση Όναρ!

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει την παραλία Άχλα που βρίσκεται βορειοανατολικά του νησιού της Άνδρου, βόρεια της Χώρας και κάτω από το χωριό της Βουρκωτής. Δεν είναι τυχαίο που η παραλία Άχλα χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο όμορφες της Ελλάδας. Έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει και φυσικά μέσα από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχουμε ζηλέψει την παραλία και όχι μόνο!

Αυτή τη φορά λοιπόν ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο από την αγαπημένη παραλία της Ελένης και ζηλέψαμε...

Δείτε το παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved