Αργύρης Πανταζάρας: «Το πιο σημαντικό στη ζωή μου είναι οι σχέσεις»
Showbiz

Αργύρης Πανταζάρας: «Το πιο σημαντικό στη ζωή μου είναι οι σχέσεις»

Αργύρης Πανταζάρας:«Όταν με ρωτάνε πόσο είμαι, πιάνω τον εαυτό μου να μη θυμάται. Είσαι όσο σε κάνουν»

Ο πρωταγωνιστής της πετυχημένης σειράς του Open, «Κόκκινο Ποτάμι», Αργύρης Πανταζάρας μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τις σχέσεις του, την ηλικία του αλλά και τι κάνει για να προσέχει το σώμα του

Είσαι εύκολος στις σχέσεις;
Είμαι άνθρωπος που επενδύω στις σχέσεις άρα έχουν σημασία για μένα. Το πιο σημαντικό στη ζωή μου είναι οι σχέσεις. Το ψάχνω. Το να αντέχεις στις σχέσεις σημαίνει ότι είσαι διαθέσιμος να καταβάλεις μόχθο, ψυχικό, πνευματικό, προσωπικό. Σημαίνει ότι δημιουργείς πίστη, εμπιστοσύνη, χρόνο. Σημαίνει ότι σμιλεύεις και σμιλεύεσαι. Είναι ένα είδος τέχνης ή μαγείας.

Εσύ έχεις φτιάξει τη δική σου βάση, τον πυρήνα σου;
Όλοι έχουμε έναν πυρήνα μέσα μας να φτιάξουμε αλλά ο πυρήνας φλέγεται. Δεν είναι εύκολο. Μπορεί να μας κάψει,αυτή όμως είναι η δουλειά μας, να πυρακτωθούμε οφείλουμε. Ο Σαίξπηρ λέει στο Ρωμαίος και Ιουλιέτα «...ας γίνουν τα δάκρυά μου φωτιά». Ωραία εικόνα, ε, αντί για δάκρυα, λάβα. Να καείς. Να ζήσεις την εμπειρία.

Ωραία είναι κάθε εμπειρία, αλλά τη στιγμή που τη βιώνεις μπορεί να έχει πολύ πόνο.
Καλά, ναι τη στιγμή που είμαστε θλιμμένοι δεν μπορούμε να καταλάβουμε ότι αυτή η θλίψη μπορεί να γίνει μετά το μεγαλύτερο συναισθηματικό δώρο. Όταν είσαι πληγωμένος και απελπισμένος, δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι αυτό που σου συμβαίνει έγινε για κάποιο λόγο. Συχνά μέσα από την απελπισία ανθίζει ο έρωτας. Για αυτό και η παράσταση This is not Romeo & Juliet, που δουλεύουμε με την Momentum, θα έχει πολύ ενδιαφέρον ύστερα από αυτή την εμπειρία που είχαμε όλοι μας. Οι λέξεις πια θα αντηχούν αλλιώς στην καρδιά μας. Αυτή η παράσταση έχει μεγάλη σημασία να γίνει, να συμβεί. Έχει μεγάλη σημασία να ειπωθεί. Είναι κεντημένη με τρομερή αγάπη.

Το σώμα σου το προσέχεις;
Μου αρέσει να τρέχω και να κάνω σπορ. Σκι βουνού, αντοχής,θάλασσας, snowboarder, surf, motocross, ιππασία, rollerblades όλα. Bαριέμαι το γυμναστήριο, όταν πάω βρίζω, θεωρώ ότι τρώει υγιεινά δεν είμαι του junk food. Mέσα στην καραντίνα έκοψα το κάπνισμα πήρα κάνα δυο κιλά αλλά δεν με νοιάζει μου αρέσει. Βέβαια το κάπνισμα το είχα κόψει και πιο πριν αλλά δεν είχα κόψει την τράκα.

Τι επιθυμείς αυτή τη στιγμή;
Συνήθως, πας στην άλλη άκρη του κόσμου για να διαπιστώσεις πως η ευτυχία σου είναι εκεί που ήσουν. Αλλά το ταξίδι πρέπει να το κάνεις. Είσαι υποχρεωμένος να πας στο Βερολίνο για να δεις αν είναι καλύτερα στην Ελλάδα, είσαι υποχρεωμένος να πας να δεις τους καταρράκτες της Ταϊλάνδης για να διαπιστώσεις ότι η Σαμοθράκη είναι καλύτερη. Είσαι υποχρεωμένος όμως να κάνεις το ταξίδι. Δεν θα βρεις την απάντηση εκεί που την περιμένεις .

Μιλάς πολύ για επιστροφή
Μιλάω για επανασύνδεση, επανεκκίνηση, επανεκτίμηση. Όχι για να κάνεις ένα βήμα πίσω. Μπορεί να μη σε περιμένει και κανείς και μπορεί αυτό να σου χρειάζεται.

Έχεις το άγχος της ηλικίας;


Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved