Δεν προλάβαμε να τους συνηθίσουμε μαζί και ήδη συγκατοικούν! (photos)
Showbiz

Δεν προλάβαμε να τους συνηθίσουμε μαζί και ήδη συγκατοικούν! (photos)

Είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ και όχι μόνο είναι πολύ ερωτευμένοι αλλά ήδη αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και να δοκιμάσουν για πρώτη φορά τη σχέση τους. 

Μάλιστα, εκείνη, μιλώντας σε συνέντευξή της αρκέστηκε να πει για την προσωπική της ζωή και τον άντρα που έχει στο πλευρό της:

«Είμαι τέλεια. Είμαι πάρα πολύ καλά και πολύ ήρεμη. Είμαι με έναν άνθρωπο τον οποίο θαυμάζω πάρα πολύ. Είναι έξυπνος, χαμηλών τόνων, αυτοδημιούργητος, με πολύ χιούμορ».

Ήδη, σύμφωνα με το Secret, παρά το γεγονός ότι είναι μαζί οι δυο τους μόλις τέσσερις μήνες ζουν σε ένα όμορφο σπίτι στα νότια προάστια όπου έτσι και αλλιώς εκείνος ζει εδώ και χρόνια.

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποιους πρόκειται:

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά της, η όμορφη καλλονή η οποία εκτός από μοντέλο είναι και ηθοποιός αποκάλυψε: «Όσον αφορά τα επαγγελματικά μου, έχω πολλή όρεξη για δουλειά, γιατί με τον κορονοϊό έχασα δουλειές και μία από αυτές ήταν ένα ταξίδι στο Μιλάνο πριν από την καραντίνα, αλλά από την άλλη ξεκουράστηκα ύστερα από καιρό. Είμαι έτοιμη για νέες περιπέτειες και συνεργασίες. Συνεχίζω να εργάζομαι ως μοντέλο με πολύ επιλεκτικές συνεργασίες και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε συζητήσεις με διάφορα κανάλια, γιατί, όπως γνωρίζεις, πλέον η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός. Συζητάω για κάποια σίριαλ αλλά και κάποιες ενδεχομένως συνεργασίες με εκπομπές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved