Σοκάρει η Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά είδαν το βίντεο της δολοφονίας»
Showbiz

Σοκάρει η Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά είδαν το βίντεο της δολοφονίας»

Σοκάρει με την αποκάλυψη της η Βικτώρια Καρύδα.

Η Βικτώρια Καρύδα, είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά, μετά το «χαμό» του συζύγου της.

Έκτοτε το όμορφο μοντέλο ανέλαβε την ανατροφή και τη φροντίδα των παιδιών της με το κενό που άφησε ο άντρα της, να μένει βαθιά πληγή για όλους.

«Η ανάγκη να μεγαλώσω αξιοπρεπώς τα παιδιά μου και να μην τους στερήσω τίποτα, όπως ακριβώς μας φρόντιζε ο άντρας μου, με οδήγησε στο να ανοίξω ένα e-shop. Κάποιοι αυτό το παρεξήγησαν και άρχισαν να μιλούν και να λένε διάφορα γιατί δε γνωρίζουν τις ανάγκες που υπάρχουν.

Και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δουλέψω για να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Τα σχολεία των παιδιών και η καθημερινότητά τους. Και δεν έχω δικαίωμα να τους τα στερήσω», λέει στο Πρώτο Θέμα ενώ αποκαλύπτει πως τα παιδιά της είδαν σε βίντεο στο YouTube τη δολοφονία του πατέρα τους.

«Επί 20 μήνες είμαι δίπλα τους. Προσπαθώ να απαλύνω τον πόνο τους και να βιώσουν αυτόν το χαμό όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Όμως αυτό δεν είναι πάντα δυνατό. Είμαστε άνθρωποι και τα συναισθήματα είναι κάποιες φορές τόσο δυνατά που μας λυγίζουν. Τα παιδιά ζητάνε τον πατέρα τους.

Πριν από τρεις εβδομάδες η κόρη μου κάτι άκουσε ή κάτι είδε και έψαξε στο Google το όνομα του πατέρα της. Αναζήτησε πληροφορίες για τον Γιάννη, είδε το βίντεο και έβαλε τα κλάματα. Ήρθε στο δωμάτιό μου και μου είπε, «Μαμά, ξέρουμε την αλήθεια. Είδαμε το βίντεο…». Έχασα τα μυαλά μου. Βρήκα το κουράγιο και τους είπα ότι τον «μπαμπά τον σκότωσαν ληστές. Βγήκε έξω από το σπίτι και τον σκότωσαν». Αυτό ξέρουν», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved