Ελένη Μενεγάκη: Κι όμως όλοι οι καλεσμένοι ζητάνε συμβουλές της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Κι όμως όλοι οι καλεσμένοι ζητάνε συμβουλές της

Ελένη Μενεγάκη: «Είναι το ξανθό που δεν μας πήγαινε, αλλά το ποθήσαμε, το γέλιο που δεν του αφεθήκαμε να ξεπηδήσει και να μας σώσει, τα λουλούδια στα μαλλιά που δεν βάλαμε»

 

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πλέον ένα όνομα trademark, ένα διαχρονικό προϊόν. Ενώ ο κόσμος αλλάζει, εκείνη παραμένει πάντα λαμπερή, ακμαία και αρκετά σκληρή για να πεθάνει. Το ότι αποφάσισε να αποχωρήσει από την τηλεόραση σημαίνει και το τέλος των παρουσιαστριών stars.

Ήταν η μοναδική που είχε απομείνει τόσα χρόνια να κρατάει δυνατό και ισχυρό το όνομα της, ακόμη κι αν την τελευταία πενταετία σε τηλεθεάσεις της έχουν πέσει δραματικά. Η Ελένη έχει έναν μοναδικό τρόπο να διαχειρίζεται τη δημόσια εικόνα της.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ

Από τότε που ξεκίνησε έως σήμερα, δεν έκανε ποτέ ό,τι περίμεναν οι άλλοι από εκείνη. Αψήφησε όλες τις συμβουλές, τις απαιτήσεις, τα εγχειρίδια, τους τηλεοπτικούς κανόνες και έγραψε μια μοναδική ιστορία επιτυχίας.

Από τα 30 χρόνια που πρωταγωνιστεί στην τηλεόραση, τα 15 παραμένει στον Alpha. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που δίνει σπανίως συνεντεύξεις. Επιμένει πως δεν έχει πια κάτι άλλο να πει.

Στην πραγματικότητα, η Ελένη είναι κάτι διαφορετικό για τον καθένα, μια οθόνη του σινεμά που κάθε μοναχικός θεατής προβάλλει το δικό του έργο. Είναι -όπως γράφτηκε κάποτε, πολύ πετυχημένα- «το ξανθό που δεν μας πήγαινε, αλλά το ποθήσαμε, το γέλιο που δεν του αφεθήκαμε να ξεπηδήσει και να μας σώσει, τα λουλούδια στα μαλλιά που δεν βάλαμε και τα έντονα κραγιόν που φοβηθήκαμε, τα ταξίδια που δεν κάναμε και οι ηλιόλουστες παραλίες που ίσως να μην ήταν φτιαγμένες για τις δικές μας μικρές ιστορίες».

Πίσω από την οθόνη, η πραγματική Ελένη Μενεγάκη είναι ένα διαρκές μυστήριο. Ένας τόπος

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ

Αν και πάντα πίστευε ότι μια χρονιά εκτός τηλεόρασης μπορεί να αποβεί ολέθρια, φέτος αποφάσισε να αλλάξει τον κανόνα. Αποφάσισε να αποχωρήσει.

Το για πόσο και για ποιο χρονικό διάστημα, μόνο εκείνη το ξέρει. Έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην τηλεόραση και τα 25 από τα 30 χρόνια βρισκόταν στην πρώτη γραμμή. Είναι ήδη 50 χρονών.

Ξέρει καλύτερα απ' όλους ότι το ξανθό μαλλί, το σκέρτσο και η αφέλεια, που τόσο τη βοήθησαν, μπορεί για μια πενηντάρα να γίνουν παγίδα, θηλιά στον λαιμό.

Η Ελένη ήξερε και ξέρει ότι πρέπει να ωριμάσει. Μια λεπτή γραμμή χωρίζει το κλασικό από το γραφικό και έρχεται η στιγμή που πρέπει να μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά.

Η Ελένη δεν θέλει πια να κρατάει τα προσχήματα, ούτε θέλει να ρίξει το κασέ της. Για όλα τα υπόλοιπα, δουλεύει σκληρά. Επιμένει. Πιέζει. Διεκδικεί. Ονειρεύεται. Στοχεύει. «Θυμήσου να ζητάς», είναι το μότο της.

Στη λίστα με τις περίφημες συμβουλές της Ελένης, στην οποία όλοι καταφεύγουν κατά καιρούς (φίλοι, συνάδελφοι, συνεργάτες, ακόμα και οι καλεσμένοι της στα διαλείμματα των συνεντεύξεων της εκπομπής), το «να ζητάς» βρίσκεται στην κορυφή.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved