Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτοιμη να γίνει μαμά; Όσα αποκάλυψε
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έτοιμη να γίνει μαμά; Όσα αποκάλυψε

Νέα, ωραία, επιτυχημένη και ερωτευμένη.

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν την έχουν ζηλέψει φίλες της, για το αν φανταζόταν έτσι τη ζωή της, για τη σχέση της με τον τράπερ Snik, αλλά και για τη δημιουργία οικογένειας.

-Έχουν υπάρξει φίλες σου που να σ' έχουν ζηλέψει;

«Δεν είναι φίλες μου».

-Τα πράγματα στη ζωή σου έχουν έρθει έτσι όπως τα είχες φανταστεί, ονειρευτεί και σχεδιάσει;

«Ούτε καν, στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχα φανταστεί ότι θα γίνει η ζωή μου έτσι, ότι θα φύγω από την Πάτρα, από το σπίτι μου και θα είμαι στη Νέα Υόρκη, θα πήγαινα στο Παρίσι, θα ήμουν στην Ελλάδα και θα ήμουν στην τηλεόραση. Αυτό που ζω είναι δώρο θεού».

-Πότε οι δημοσιογράφοι σε φέρνουμε σε δύσκολη θέση με τις ερωτήσεις μας;

«Όχι, δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση, γιατί είναι επιλογή μου. Είμαι κι εγώ δημοσιογράφος, έχω σπουδάσει. Είναι επιλογή μου να βρίσκομαι μπροστά από τις κάμερες, όπως είναι επιλογή μου να κάνω αυτήν τη ζωή κι αυτήν τη δουλειά. Άμα δεν μου αρέσει, το σπίτι μου ξέρω πού είναι, μπορώ να πάω, ν' αλλάξω επάγγελμα και ν' αποχωρήσω».

-Προσπαθείς να κρατήσεις την προσωπική ζωή σου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο αυτό είναι εφικτό.

«Προσπαθώ να την κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σε λογικό πλαίσιο, για να ζήσω μια φυσιολογική ζωή με τον άνθρωπο μου, όμως δεν την κρύβω».

-Είναι εύκολο αυτό, όταν κι οι δύο είστε προβεβλημένα πρόσωπα;

«Αυτό βοηθάει λίγο, γιατί καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον, ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μας. Αν δεν ήταν κι εκείνος προβεβλημένος, ίσως είχα κάποιο πρόβλημα, ίσως τον έφερνα σε δύσκολη θέση. Δεν αισθάνομαι άβολα και δεν κρύφτηκα ποτέ με τον Δημήτρη. Τον γνώρισα, ερωτευτήκαμε, βγήκαμε, δεν κρυφτήκαμε, απλά έτυχε να μας δουν, τι να κάνουμε τώρα; Τώρα νιώθω άνετα, στην αρχή, που είχα γυρίσει, ήταν πολλά... κι όλα μαζί. Τώρα πατάω γερά στα πόδια μου, έχω το αγόρι μου, τη δουλειά μου κι όλα είναι καλά.

-Ο γάμος και η οικογένεια έχουν περάσει απ’ τη σκέψη σου;

«Κάποια στιγμή ελπίζω ότι θα έρθουν στη ζωή μου ο γάμος και το παιδί, γιατί είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ. Μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, έχω και μία ανίψια που είναι η μεγάλη μου αδυναμία, λιποθυμάω, πεθαίνω... αλλά δεν βιάζομαι, είμαι πολύ χαρούμενη όπως είμαι, τι άλλο να θέλω να έρθει στη ζωή μου; Θα είμαι άπληστη αν θέλω και κάτι άλλο. θέλω να έχω την υγεία μου, να είναι καλά οι άνθρωποι που αγαπάω και να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε σιγά σιγά όλο αυτό που συμβαίνει. Βίωσα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, ως προνομιούχα στο σπίτι μου, πέρασα αρκετά καλά, με πολύ συναίσθημα για τους ηλικιωμένους ανθρώπους κι άγχος γι' αυτούς. Επίσης, σκέφτηκα, εξελίχθηκα, διάβασα, πέρασα καλά, γέλασα, έκλαψα και βγήκα από αυτό, κάνοντας τεράστιες αλλαγές στη ζωή μου», είπε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved