Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν ήταν επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση»
Showbiz

Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν ήταν επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση»

Η Κατερίνα Τσάβαλου είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός που με τις ερμηνείες της μας καθηλώνει πάντα.

Η ίδια πρόσφατη μίλησε για την επιστροφή της στη μικρή οθόνη μέσω ενός γκεστ ρόλου στο «Καφέ της Χαράς», για το αν ήταν επιλογή της να απέχει από την τηλεόραση, αλλά και για το πώς ένιωθε όταν έπαιζε στη 10η εντολή ενώ ήξερε πως υποδυόταν ένα πραγματικό πρόσωπο.

-Μετά από πάρα πολύ καιρό, σε είδαμε ξανά στην μικρή οθόνη, όπου συμμετείχες με έναν ρόλο έκπληξη στην σειρά το «Καφέ της Χαράς».

«Ω ναι! Δέχτηκα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά την πρόταση του Χάρη Ρώμα να κάνω ένα γκεστ, μια φιλική συμμετοχή στη σειρά. Υποδύθηκα μια κοπέλα την Μαρισόλ, η οποία στο πέρασμα της αναστάτωσε ολόκληρο το χωριό. Τους πάντες και τα πάντα».

-Ωστόσο απείχες για παρά πολύ καιρό από την τηλεόραση. Ήταν δική σου καθαρά επιλογή;

«Όχι δεν ήταν δική μου επιλογή να απέχω. Έχω πολλά χρόνια γενικότερα να κάνω τηλεόραση. Δεν το επέλεξα αυτό εγώ. Σίγουρα όταν μου κάνουν μια πρόταση την σκέφτομαι και κατόπιν απαντώ. Δεν λέω εύκολα «ναι» αλλά ούτε και «όχι». Πάντως αυτά τα χρόνια και είναι και αρκετά, δεν επέλεξα εγώ να μην κάνω τηλεόραση. Έτυχε. Δεν ήμουν στα αζήτητα φυσικά. Έγιναν κάποιες προτάσεις, κάποιες συζητήσεις αλλά δεν ευδοκίμησε κάτι. Επίσης, επειδή ακούμε πολλές φορές διάφορα κουλά από κάποιους να διευκρινίσω ότι εγώ δεν απείχα για να φορτίσω μπαταρίες, ούτε για να χαλαρώσω. Το λέω αυτό γιατί κατά καιρούς κάποιοι λένε «θέλω αυτό το διάστημα να κάτσω λίγο να σκεφτώ». Οκ. Δεν το κατακρίνω. Φυσικά υπάρχουν κάποιοι που έχουν την πολυτέλεια να το κάνουν, εγώ όμως όχι, διότι ζω από αυτήν τη δουλειά. Από την άλλη όμως δεν φτάνω και στο άλλο άκρο να τα κάνω όλα. Δεν το έχω ξεφτιλίσει. Σκέφτομαι και πράττω αναλόγως. Η τελευταία μου γκεστ εμφάνιση ήταν στο «Κάτω Παρτάλι». Γενικότερα χρειάζεται μια ισορροπία και μια πειθαρχεία σε όλα. Τώρα ειδικά με την κρίση έχουν μαζευτεί κάποιοι που τα έλεγαν αυτά».

-Είσαι πειθαρχημένη ως άτομο;

«Εγώ γενικότερα έχω μια πειθαρχεία στην καθημερινότητα μου, στην εργασία μου, στην οικογένεια μου με τον άνδρα μου. Πάντα φυσικά σε πλαίσια και όρια φυσιολογικά. Σε αυτά που σίγουρα δεν πειθαρχώ είναι στη διατροφή μου και στην άσκηση, θα ήθελα φυσικά να φθάσω κάποια στιγμή στο σημείο να πειθαρχώ. Σε όλα τα άλλα είμαι. Δεν το βλέπω κάτι καταναγκαστικό».

-Ήσουν ένα πολύ αγαπημένο παιδί και του Πάνου Κοκκινόπουλου. Όταν έπαιζες στην 10η εντολή, πως ένιωθες ενώ ήξερες πως υποδύεσαι ένα πρόσωπο πραγματικό. Ένα θύμα ή έναν θύτη;

«Είναι πραγματικά τρομερό αυτό ρε παιδί μου. Το να ξέρεις πως αυτός που υποδύεσαι, κάποιος υπήρξε πραγματικά. Πως όλα αυτά τα έζησε, τα ένιωσε, τα πέρασε. Τρομάζω στη σκέψη. Σίγουρα η πρόκληση ήταν μεγάλη και αυτό μου αρέσει πάντα. Φέτος δυστυχώς δεν πρόλαβα να παίξω στον νέο κύκλο, θα σου πω κάτι που ίσως φανεί παράξενο. Φαντάσου πως δεν ήθελα να με βλέπω στην τηλεόραση. Δεν ήθελα να βλέπω τον εαυτό μου. Σκιαζόμουν λίγο. Εν τω μεταξύ εγώ ούτε θρίλερ, ούτε τρόμου έργα βλέπω. Δεν μπορώ. Φοβάμαι. Ε, σκέψου πως ένιωθα να βλέπω εμένα σε αυτήν την κατάσταση, που ξέρω κιόλας ότι παίζω μια αληθινή ιστορία. Όσες φορές λίγο με είδα δεν μπορούσα να χαλαρώσω μετά. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Πεταγόμουν. Καλά πρέπει να σου πω πως γενικότερα δεν με παρακολουθώ».

-Αυτό που λες μου κάνει εντύπωση. Δεν είσαι καθόλου νάρκισσος; Συνήθως οι ηθοποιοί θέλουν να παρακολουθούν αυτό που έχουν παίξει.

«Ε, είμαι λιγάκι νάρκισσος και εγώ. Όταν κάνεις αυτήν τη δουλειά λογικό είναι να είσαι. Όμως αποφεύγω να με παρακολουθώ, γιατί βλέπω όλα τα λάθη μου, κάποιες φορές δεν μου αρέσει τίποτα και στο τέλος με κράζω. Αυτοσαρκασμός στο φουλ».

-Αυτό όμως είναι δείγμα ευφυΐας το να μπορείς να κάνεις χιούμορ με τα λάθη σου και να αυτοσαρκάζεσαι.

«Δεν ξέρω αν είναι δείγμα ευφυΐας ή χαμηλής αυτοεκτίμησης, την οποία δεν σου κρύβω πως πάντα είχα και προσπαθώ να την δουλεύω μέσω ψυχοθεραπείας εδώ και πολλά χρόνια. Μακάρι να είναι δείγμα εξυπνάδας», είπε στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved