Θάλεια Ματίκα- Τάσος Ιορδανίδης: «Ένα ζευγάρι δεν χωρίζει από την απιστία»
Showbiz

Θάλεια Ματίκα- Τάσος Ιορδανίδης: «Ένα ζευγάρι δεν χωρίζει από την απιστία»

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης είναι μαζί δώδεκα χρόνια και πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους σε συνέντευξη που παραχώρησαν, μίλησαν για το ποιος ζηλεύει περισσότερο τον άλλον, αλλά και για τους λόγους που καυγαδίζουν.

Ποιος ζηλεύει περισσότερο τον άλλον;

Θάλεια: «Θέλω να απαντήσεις εσύ Τάσο σ' αυτό, δεν μπορώ να απαντήσω εγώ!».

Τάσος: «Κοίταξε, η ζήλεια είναι ένα ένστικτο, που για μένα, δεν μπορείς να το χαλιναγωγήσεις. Ποτέ δεν ζηλεύω υλικά αγαθά, την πορεία άλλων ανθρώπων, τον πλούτο, ζηλεύω όμως το ταίρι μου, αν και τελευταία φιλτράρω πλέον τα πράγματα, φροντίζω να μην αφήνω αυτό το ένστικτο της ζήλειας, να κυριαρχεί στη ζωή μου. Η Θάλεια γελάει.

Τάσος: «Εντάξει, προσπαθώ να το εκλογικεύσω όσο γίνεται».

Θάλεια: «Κοίταξε, έχουμε κοινούς λογαριασμούς στο Instagram και στο Facebook. Αυτό σημαίνει πως είμαστε ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, δεν θα μπορούσαμε να τη φέρει ο ένας στον άλλον! Κατ' αρχάς, άμα υπάρχουν ωραίοι και ωραίες γύρω μας το σχολιάζουμε μαζί, παρέα!».

Τάσος: «Η Θάλεια, πρώτη θα μου σχολιάσει μια ωραία κοπέλα, αν τύχει και περνάει από μπροστά μας κι εγώ βέβαια θα κάνω το ίδιο! Εντάξει, είμαστε μαζί δώδεκα χρόνια κι όταν λέω μαζί εννοώ μαζί. Έχουμε μια πολύ ευαίσθητη σχέση που έχει περάσει από πολλές φουρτούνες, δηλαδή είμαστε οικογένεια ό,τι και να γίνει, ό,τι κι αν συμβεί!».

Για μένα είσαστε ένα πολύ ωραίο και ταιριαστό ζευγάρι.

Θάλεια: «Κοίτα, ο Τάσος ζηλεύει, γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του, αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον αγαπώ ή πως του κάνω απιστίες. Απλά έχει το σαράκι της ζήλειας μέσα του κι υποφέρει. Η ζήλεια δεν έχει να κάνει με την ενοχή του άλλου, είναι ένα ένστικτο που προκύπτει, γιατί αν υπάρχει ενοχή δεν είναι πλέον ζήλεια!».

Τάσος: «Αν ο άλλος είναι να παραστρατήσει, θα παραστρατήσει».

Θάλεια: «Αλλα είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, βάλ' τα κάτω και θα δεις πως δεν είναι η απιστία. Οι γονείς μου ζουν πενήντα χρόνια μαζί, αν μαθαίναμε σήμερα πως πριν τριάντα χρόνια κάποιος από τους δυο είχε κάνει κάτι, τι θα άλλαζε;»

Τάσος: «Και τι έγινε!».

Θάλεια: «Δεν πιστεύω, πως ένα ζευγάρι χωρίζει από την απιστία, για μένα χωρίζει γιατί δεν αντέχει ο ένας τον άλλον, γιατί ο ένας έπαψε να θαυμάζει τον άλλον. Το ότι δεν σε θέλει ο σύντροφος σου δεν το καταλαβαίνει από το ότι σε απατάει, αλλά από το πως εκείνος είναι απέναντι σου. Το νοιώθεις αυτό. Ξέρει ο Τάσος πόσο τον θέλω, ξέρω εγώ πόσο με θέλει. Όταν ο άλλος δεν έχει την ανάγκη να είναι μαζί σου, αρχίζεις να το αισθάνεσαι είτε απιστεί, είτε όχι, καταλαβαίνεις πως κάτι τρέχει με τον σύντροφο σου πολύ καιρό πριν εκείνος φτάσει στο σημείο να φύγει. Σε μια τέτοια φάση ξεκινάει μια κατάσταση στην οποία ψάχνει τρόπους να μην βρίσκεται μαζί σου, ένας από αυτούς είναι να αρχίσει να γκομενίζει. Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο δεμένο είναι ένα ζευγάρι».

Τάσος: «Το θέμα είναι τι σημαίνει «γκομενίζεις»! Εγώ όταν είμαι με την Θάλεια, που δεν ζηλεύει καθόλου, «φλερτάρω» εντός εισαγωγικών με τις φίλες της, η Θάλεια έχει την εξυπνάδα να το ανέχεται, εγώ όμως, αν το έκανε αυτό εκείνη σ' εμένα, δεν θα το ανεχόμουν».

Θάλεια: «Εκεί θα τέλειωνε η εξυπνάδα!»

Τάσος: «Η Θάλεια, που δεν μου έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα να πω για εκείνη μια κουβέντα, όλο αυτό το βρίσκει χαριτωμένο. Δεν συμφωνώ. Αν και το κάνω, δεν μπορώ να το κατανοήσω».

Θάλεια: «Η ζήλεια έχει σχέση με την κτητικότητα και την ανασφάλεια. Ο Τάσος, ξέρει πως είμαι αυτόνομη, έτσι με γνώρισε, ως αυτόνομη γυναίκα που έχω πάρει τη ζωή στα χέρια μου, μπορώ να σταθώ στα πόδια μου κάθε ώρα και στιγμή από πολύ μικρή. Αυτό πάντα στον άντρα όσο κι αν το θαυμάζει, του δημιουργεί ανασφάλεια. Για μένα όμως τα πετυχημένα ζευγάρια πρέπει να είναι αυτόνομα μέσα στη σχέση τους, αλλιώς θα υπάρχει μια άρρωστη εξάρτηση του ενός από τον άλλον».

Τάσος: «Η Θάλεια κι εγώ, είμαστε ένα ζευγάρι ξεκάθαρα αυτόνομο, οι καυγάδες δηλαδή και οι συγκρούσεις μας, παρ' ότι έχουμε ενώσει τις αυτονομίες μας, από εκεί προέρχονται».

Θάλεια: «Είμαστε και οι δυο ισχυρές προσωπικότητες».

Τάσος: «Μολονότι με τη Θάλεια συχνά διαφωνούμε, εγώ δεν θα μπορούσα να έχω δίπλα μου μια γυναίκα που θα ήταν ετερόφωτη, φαντάζομαι πλάι της κάποιον που θα ήταν εκτελεστικό όργανο».

Θάλεια: «Εννοείται πως ένας λόγος που έφευγα από τις σχέσεις μου ήταν πως δεν μπορούσα να είμαι πιο δυνατή από τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου! Θέλω να νιώθω τον άντρα πλάι μου ανεξάρτητο και δυνατό.

Τάσος: «Ευτυχώς που βρεθήκαμε με τη Θάλεια, υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα μας παρά τις συγκρούσεις μας, αλληλοσυμπληρωνόμαστε».

Θάλεια: «Έχω δηλώσει θαυμάστρια του Τάσου, δεν το συζητώ, ο Τάσος έχει κάνει το ακατόρθωτο κατορθωτό ακόμα και τώρα αναρωτιέμαι πως τα κατάφερε!».

Βοήθησε ο Τάσος να ανοιχτεί δρόμος και για σένα στο θέατρο;

«Ναι, μιλάμε για δρόμο από τους πιο δύσβατους, ειδικά μάλιστα για τον Τάσο που δεν ήταν ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, αλλά πάντα αφοσιωμένος στο θέατρο πετυχαίνοντας να πείσει τηλεθεατές να σηκωθούν από τον καναπέ τους και να πάνε να τον δουν στη σκηνή! Αυτό είναι τρομερά δύσκολο να το πετύχεις», είπαν στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved