Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η απάντησή της στο ενδεχόμενο να είναι ξανά στο Voice
Showbiz

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Η απάντησή της στο ενδεχόμενο να είναι ξανά στο Voice

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη τη χρονιά που μας πέρασε βρέθηκε στο Voice αναλαμβάνοντας το ρόλο coach-κριτή.

Η τραγουδίστρια μίλησε για το λόγο που επέλεξε να κάνει τηλεόραση, για το αν είναι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, ενώ αποκάλυψε αν θα επιθυμούσε να βρίσκεται και του χρόνου στο Voice.

Γιατί κάνατε τηλεόραση; Ποιος ήταν ο λόγος που πήγατε;

«Η τηλεόραση ήρθε στο δρόμο μου σε μια στιγμή που ήθελα να το κάνω. Είχε έρθει και άλλες φορές και δεν ένιωθα έτοιμη να κάνω κάτι τέτοιο. Αυτή τη φορά, έτσι όπως ήρθε στη διαδρομή μου θεώρησα ότι μπορεί να μου κάνει καλό, ότι μπορεί να μου μάθει κάτι παραπάνω. Επέλεξα να το κάνω και έτσι και έγινε».

Το κοινό σας απόλαυσε εσείς όμως, πώς είδατε το αποτέλεσμα; Είστε ικανοποιημένη;

«Το αποτέλεσμα του Voice θα το λαμβάνω μέσα σε αρκετά χρόνια δεν θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι αυτό που ολοκληρώθηκε με το τέλος των επεισοδίων. Για μένα, μια επιλογή που κάνεις θέλει πολύ χρόνο για να φέρει τα πραγματικά αποτελέσματα. Σίγουρα όμως, στο σήμερα, αυτό που έχω αντιληφθεί είναι ότι με έβαλε σε έναν κόσμο που δεν γνώριζα και πέρασα όμορφα εκεί. Ένιωσα αποδεκτή και ασφαλής, στην αρχή είχα μια αγωνία αν θα τα καταφέρω. Συνειδητοποιώ ότι είναι ένας πολύ διαφορετικός χώρος που επίσης, έχει πολύ αυστηρότητα και πειθαρχεία και άλλους κανόνες που ενδεχομένως εγώ να μη γνώριζα, θεωρώ ότι ήμουν έτοιμη αυτή τη στιγμή να μπω στους κανόνες αυτούς και για αυτό και λέω ότι ήταν η ώρα να το κάνω. Είχα μάθει δηλαδή να είμαι προσαρμοστική και να αντιλαμβάνομαι το τι χρειάζεται να κάνω και πώς να το κάνω και έτσι, μου έχει αφήσει πολύ ωραίες στιγμές και πολλά μαθήματα».

Βγήκαν και κάποιες πτυχές του χαρακτήρα σας που δεν τις γνωρίζαμε. Το ότι είστε ντροπαλή ας πούμε, με την καλή έννοια.

«Είμαι ντροπαλή και δεν υπάρχει καλή και κακή έννοια στην ντροπή, η ντροπή είναι μια. Μάλλον, δεν νιώθω ντροπαλή, είμαι συνεσταλμένη και είμαι πολύ».

Πίστευα ότι θα ήσασταν πολύ εξωστρεφής.

«Όχι, δεν είμαι εξωστρεφής, στο τραγούδι αναγκάζομαι να ξεπερνάω κάποια πράγματα του χαρακτήρα μου γιατί η ανάγκη μου να επικοινωνήσω με τον κόσμο με κάνει και ανακαλύπτω και άλλα πράγματα του εαυτού μου. Γι' αυτό και σας είπα πριν ότι με αφορμή το τραγούδι μου έχουν συμβεί πολλά ευχάριστα και είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Παρόλα αυτά, η συστολή είναι κάτι το οποίο εκτιμώ στους ανθρώπους άρα είναι και ένα χαρακτηριστικό δικό μου που δεν θέλω να εγκαταλείψω, δεν το θεωρώ δηλαδή, κακό. Και πάντα υπάρχει μέσα μου συστολή ακόμα και όταν επιλέγω να κάνω κάτι εξωστρεφές. Η ψυχή μου το αντιλαμβάνεται σαν υπέρβαση. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που δεν έχουν κανένα δισταγμό. Οι πολύ ατρόμητοι. Δεν νιώθω πολύ οικεία με αυτή την εκδοχή των ανθρώπων».

Θα συμμετάσχετε και του χρόνου στο Voice; Σας έχει γίνει πρόταση; Θα το επιθυμούσατε;

«Δεν γνωρίζω καθόλου. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που επιθυμώ, προκύπτει κάτι και μετά επιλέγω αν είναι η ώρα να το κάνω ή όχι. Δεν επιθυμώ κάτι. θα αφήσω τη ζωή να δω πώς θα τα φέρει», είπε στο Grande.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved