Στα 45 της χρόνια διαθέτει αυτό το κορμί και «πετάει»
Showbiz

Στα 45 της χρόνια διαθέτει αυτό το κορμί και «πετάει»

Είναι μια από τις Ελληνίδες, οι οποίες κοιτάζοντας στον καθρέφτη τους μετρούν με ευκολία το six pack τους.

Δεν είναι γυμνάστρια, δεν είναι αθλήτρια, χορεύτρια ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να της προσφέρει τη δυνατότητα να έχει αυτό το σώμα λόγω επαγγέλματος. Αντιθέτως, είναι ηθοποιός και η γυμναστική έχει θέση στην καθημερινότητά της.

Συνεπώς, μπορεί να απολαμβάνει τους κόπους της και να ευχαριστεί και τον Θεό για τα καλά της γονίδια. Και φυσικά είναι σε θέση να επιβραβεύει και τον ίδιο της τον εαυτό για το κορμί που έχει «χτίσει».

Βέβαια, δεν είναι από τις γυναίκες που παθαίνουν υστερία με τη διατροφή ή έχουν ένα θερμιδομετρητή στο χέρι. Αντιθέτως, κάνει και τις ατασταλίες της: «Τρώω και τρώω πολύ και άτσαλα. Αλλά είναι έτσι το σκαρί μου και δεν παίρνω καθόλου κιλά. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να τσακίσω και δυο χάμπουργκερ με πατάτες, και πίτες με γύρο ή να φάω δυο πιάτα μακαρόνια με σάλτσα. Από την άλλη, είναι μέρες που θα φάω μόνο σαλάτα ή κάποιο φρούτο ή ένα γιαούρτι», είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Like.

Ακόμη, η Μαρία Σολωμού, για την οποία αναφερόμαστε, έχει τονίσει επίσης, ότι το βάρος της δεν είναι obsession για εκείνη και η σχέση της με τη ζυγαριά δεν είναι η καλύτερη: «Δεν έχω καμία εμμονή με τα κιλά μου και επίσης δεν ζυγίζομαι. Για μένα ζυγαριά είναι τα ρούχα που φοράω». Δείτε την, λοιπόν, να ποζάρει με το μαγιό της και να κάνει και τα ακροβατικά της στις παρακάτω φωτογραφίες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved