Ροδάνθη Καπαρού: Από το Survivor έτοιμη για το GNTM - Sexy και εντυπωσιακή
Showbiz

Ροδάνθη Καπαρού: Από το Survivor έτοιμη για το GNTM - Sexy και εντυπωσιακή

Η Ροδάνθη Καπαρού- Καπαράκη μας συστήθηκε στο Survivor του ΣΚΑΪ και μάλιστα η συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του reality επιβίωσης ήταν ενδιαφέρουσα.

Αφενός μεν επειδή ήταν μία όμορφη παρουσία, αφετέρου επειδή η συνύπαρξη με τους συμπαίκτες της δεν ήταν και η πιο αρμονική, με αποτέλεσμα να έχουμε διαφόρων ειδών επεισόδια. Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε τις «μπηχτές» τους, ότι εκείνη ήταν η πρώτη που θα έμπαινε στη σειρά για φαγητό και θα κυνηγούσε να πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι; To ξέρω, τις έχεις ξεχάσει ήδη!

Μέχρι και ειδύλλιο με Τούρκο παίκτη είχε γραφτεί πως αναπτύχθηκε στον Άγιο Δομίνικο, με εκείνη να ξεκαθαρίζει ότι είχε μια καλή σχέση με εκείνον και ότι της είχε κινήσει το ενδιαφέρον, ενώ μάλιστα είχε αναφέρει ότι κι εκείνος χαιρόταν όταν την έβλεπε στο terrain.

Έχουν περάσει, λοιπόν, περίπου δύο χρόνια από τότε και η Ροδάνθη μεγάλωσε, ωρίμασε και πλέον αποτελεί μια εντυπωσιακή γυναίκα. Τουλάχιστον, βλέποντάς την στις φωτογραφίες που κοινοποιεί στο Instagram αυτό μπορείς να το πεις! Ποζάρει με μαγιό και θέλεις δεν θέλεις θα την παρατήρησες. Τέτοιο κορμί είναι άξιο παρατήρησης άλλωστε! Διαθέτει αναλογίες μοντέλου και εύκολα θα μπορούσε να δηλώσει συμμετοχή στο GNTM και γιατί όχι να μην διεκδικήσει και τη νίκη.

Η 21χρονη πια Ροδάνθη, με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, είναι ένα κορίτσι με όμορφα και μεσογειακά χαρακτηριστικά, και αξίζει να κάνεις μια βόλτα στις παρακάτω φωτογραφίες και να το διαπιστώσεις και μόνος/η σου…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved