Αγγελική Ηλιάδη: Όσες φορές έβαλε το μαγιό της μας τρέλανε
Showbiz

Αγγελική Ηλιάδη: Όσες φορές έβαλε το μαγιό της μας τρέλανε

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι αναμφισβήτητα στο top 5 των πιο εντυπωσιακών γυναικών της ελληνικής showbiz.

Αφήνουμε στην άκρη την τραγουδιστική της ικανότητα, η οποία είναι αποδεκτή από το κοινό, καθώς έχει μια πολυετή πορεία στο μουσικό στερέωμα, και περνάμε στην εμφάνιση.

Από την πρώτη μέρα που μας συστήθηκε πολλοί ήταν εκείνοι που μαγνητίστηκαν από την εικόνα της. Μελαχρινή, ψηλή, με αναλογίες μοντέλου -όπως αρκετοί έχουν υποστηρίξει- και θηλυκότητα στο μέγιστο! Η Αγγελική Ηλιάδη, λοιπόν, είχε όλο το πακέτο για να μην περάσει απαρατήρητη.

Ωστόσο, δεν ήταν ποτέ εμμονική με το βάρος της, καθώς σε συνεντεύξεις της έχει υποστηρίξει ότι δεν στερείται το φαγητό. Γυμνάζεται όμως αρκετά, ενώ το γεγονός ότι ο αδερφός της είναι personal trainer την βοηθά ακόμη περισσότερο στο να διατηρεί αυτό το σώμα. Ένα σώμα που κάθε φορά που το βλέπουμε με μαγιό, το θαυμάζουμε, όπως και οι περισσότεροι followers της στο Instagram. Μάλιστα, σε κάποιες φωτογραφίες της θα δεις σχόλια, όπως: «Κορμάρα», «Άγαλμα», «Γυναικάρα», «Μπράβο για το σώμα σου», και άλλα τέτοια.

Κι επειδή το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και φτάνουμε σιγά-σιγά στον Ιούλιο, συγκεντρώσαμε φωτογραφίες της μόνο με το μαγιό και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω... Ready?

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved