Η Μαριλένα από το Δέκα Λεπτά Κήρυγμα 20 χρόνια μετά - Δείτε πώς είναι σήμερα
Showbiz

Η Μαριλένα από το Δέκα Λεπτά Κήρυγμα 20 χρόνια μετά - Δείτε πώς είναι σήμερα

Η Χριστίνα Σέιχ ενσάρκωσε την Μαριλένα στην επιτυχημένη κωμική σειρά του mega «Δέκα λεπτά κήρυγμα» και από το πρώτο επεισόδιο της σειράς εντυπωσίασε με την εμφάνισή της.

Η πρώτη προβολή, λοιπόν, του συγκεκριμένου σήριαλ έγινε το 2000 και παρακολουθούσαμε τις περιπέτειες του Λεωνίδα (Δημήτρης Κουρούμπαλης), του Τέλη (Χρήστος Βόρκας) και της Μαριλένας.

Η σειρά αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, αφού οι τρεις έφηβοι και τα καμώματά τους φαίνεται να διασκέδαζαν τους τηλεθεατές. Μάλιστα, τώρα που το mega channel εκπέμπει ξανά, το «Δέκα λεπτά Κήρυγμα» προβάλλεται σε επανάληψη, σημειώνοντας αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης.

Η Χριστίνα Σέιχ, λοιπόν, ξεχώρισε, ωστόσο μετά το τέλος του σήριαλ αποστασιοποιήθηκε από τον χώρο της υποκριτικής και των media και δεν έκανε κάποια άλλη τηλεοπτική εμφάνιση. Μια πρόσφατη, όμως, παρουσία της έγινε μέσα από το κανάλι του Ρένου Ρώτα στο youtube, με την Χριστίνα να κάνει γυμναστική με τον ηθοποιό και να είναι εξίσου όμορφη, όπως την πρώτη φορά που την γνωρίσαμε.

Δείτε την στις ακόλουθες φωτογραφίες και με ξανθά πλέον μαλλιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved