Κώστας Καραφώτης: Tο παραδέχτηκε « Είμαστε ζευγάρι με την Εύη Σαλταφερίδου»
Showbiz

Κώστας Καραφώτης: Tο παραδέχτηκε « Είμαστε ζευγάρι με την Εύη Σαλταφερίδου»

Κώστας Καραφώτης: Πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου το θέμα «παιδί και οικογένεια»

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τη συμμετοχή του στο Fame Story 2 από τον οποίο τον γνωρίσαμε, την πρόθεσή του για τη δημιουργία ή όχι οικογένειας και παιδιών.
Στη συνέντευξη του στο Down Town ο τραγουδιστής παραδέχτηκε αυτό που υποπτεύονταν όλοι: Ότι είναι σε σχέση με την Εύη Σαλταφερίδου

Η πρώτη σου επαφή με την τηλεόραση, το Fame Story 2, τι αίσθηση σου άφησε;
Είχα δηλώσει συμμετοχή γιατί αγαπούσα πολύ το τραγούδι και ήθελα πάση θυσία να ασχοληθώ με αυτό. Μέχρι τότε, δεν είχα δει κάμερα στη ζωή μου. Τον πρώτο καιρό, ένιωθα πως όλα τα βλέμματα ήταν πάνω μου και όλοι ασχολούνταν μαζί μου. Στην ουσία βέβαια, κανένας δεν ασχολείται μαζί σου. Κάποιες στιγμές, μέσα και έξω από το παιχνίδι, πρόλαβα και τις ευχαριστήθηκα. Κάποιες άλλες δεν τις θυμάμαι καν. Πέρασαν όλα τόσο γρήγορα μπροστά από τα μάτια μου που δεν κατάλαβα καν τι συνέβη.

Έκτοτε, έχουν περάσει 16 χρόνια. Από ό,τι έχουμε δει για σένα όλο αυτό το διάστημα, θα έλεγες ότι σε ξέρουμε καλά;
Ίσως δεν με μάθατε, για τον λόγο ότι είχατε ήδη διαμορφώσει μια συγκεκριμένη άποψη για μένα, που όταν προσπάθησα να την αλλάξω σαν να μην άρεσε σε κάποιους και μένατε πάντα στην πρώτη. Αυτή του σοβαρού και μετρημένου Κώστα με το low profile.

Δεν είσαι έτσι;
Σίγουρα δεν είμαι ο άνθρωπος που κάνει PR και που πηγαίνει σε όλα τα event. Είμαι μάλλον ήπιων τόνων και θέλω να προχωράω με την αξία μου, αλλά την ίδια στιγμή μου αρέσει να κάνω πλάκες, να τσαλακώνομαι, να τολμώ πράγματα που θα στοιχηματίζατε ότι «δεν θα το έκανε ποτέ αυτό»!

Και όταν απασχολείς με την προσωπική σου ζωή, χωρίς απαραίτητα να το προκαλείς ο ίδιος, αισθάνεσαι κάπως άβολα;
Πιστεύω ότι στ' αλήθεια δεν αφορά κανέναν αν πήγα με τη σύντροφό μου για διήμερο στην Πάρο ή για επαγγελματικό καφέ στη Γλυφάδα. Δεν θα κρύψω ποτέ τη σχέση μου, αλλά, ναι είναι άβολο να πρέπει να δημοσιοποιήσεις μία σχέση πριν να έχει περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα τουλάχιστον. Ή να δημοσιοποιούν άλλοι για σένα

Με την Εύη Σαλταφερίδου είτε καιρό μαζί;
Είμαστε ζευγάρι από τον περασμένο Οκτώβριο. Όμως νιώθω πως οι λεπτομέρειες για μία φρέσκια σχέση δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν πέρα από μερικούς τίτλους σε sites. Θέλω την προσωπική μου ζωή να την κρατώ προσωπική.

Το θέμα «παιδί και οικογένεια» σε απασχολεί;
Πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου θα μπορούσα να με φανταστώ πατέρα είναι μία πτυχή που ανακάλυψα όταν γεννήθηκε ο ανιψιός μου ο Σταύρος στον οποίο έχω τεράστια αδυναμία. Βλέπω, βέβαια, από την αδερφή μου μήπως έχει πολλές ευθύνες του να μεγαλώνεις ένα παιδί. Το πιο καλό παιδί είναι πάντα το παιδί του αλλουνού.

Έχει σημασία να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο που θα πεις «Μαζί σου θέλω να κάνω παιδιά»
Φυσικά και έχει σημασία. Δεν έχω βρει ακόμη τη γυναίκα με την οποία όπως θέλω να μεγαλώσω παιδιά. Αν και έχουν περάσει από τη ζωή μου οι γυναίκες πολύ αξιόλογες, προφανώς με πέτυχαν σε μία φάση που δεν θα ήθελα οικογένεια και δεσμεύσεις .

Η μητέρα σου τι λέει για αυτό ;
Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved