Κώστας Καραφώτης: Τι δηλώνει ότι δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του!
Showbiz

Κώστας Καραφώτης: Τι δηλώνει ότι δεν έχει κάνει ποτέ στη ζωή του!

Κώστας Καραφώτης: Πιο μικρός χώριζα επειδή ήμουν φευγάτος και ήθελα να ζήσω τη ζωή μου. Μετά αυτό γύρισε ανάποδα. Ήμουν εγώ πολύ κτητικός στη σχέση 

Ο Κώστας Καραφώτης που αυτή την περίοδο τον βλέπουμε στο J2US μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για τα προσωπικά του. Ποιες είναι οι συνήθεις αιτίες χωρισμού, τι δεν έχει κάνει στα 41 του χρόνια με το άλλο φύλο αλλά και τις μεγαλύτερες τρέλες που έχει κάνει για τον έρωτα

Με συντρόφους σου έχει συγκατοικήσει κατά καιρούς;
Φυσικά και όχι! Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ με κοπέλα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχα σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια αλλά είμαι υπέρ της λογικής ότι ο καθένας έχει το δικό του χώρο .

Μου κάνει εντύπωση που μέχρι σήμερα στα 41 σου δεν αποφάσισες να συγκατοικήσεις ποτέ, έστω και δοκιμαστικά.
Εντύπωση θα έπρεπε να σου κάνει αν ήμουν 41 και ζούσα ακόμα με τους γονείς μου. Θα αποφασίσω να συγκατοικήσω αν η πρόθεσή μου είναι αυτή η συγκατοίκηση να οδηγήσει σε γάμο .

Τι δείχνει αυτό για το χαρακτήρα σου;
Δείχνει ότι θέλω να έχω το χώρο μου και το χρόνο μου αφήνοντας την ίδια στιγμή και στη σύντροφό μου το χώρο της και το χρόνο της. Έτσι αποφεύγεις τη ρουτίνα και το ποιος θα πάρει την τηλεόραση και ποιος τον καναπέ σε περίπτωση χωρισμού. Τις άσχημες καταστάσεις δηλαδή.

Ποιος είναι για σένα λόγος χωρισμού;
Πολλές φορές λέει ο ένας το «χωρίζουμε» αλλά στην ουσία το θέλουν και οι δύο. Πιο μικρός χώριζα επειδή ήμουν φευγάτος και ήθελα να ζήσω τη ζωή μου. Μετά αυτό γύρισε ανάποδα. Ήμουν εγώ πολύ κτητικός στη σχέση και αυτό έπνιγε και την κοπέλα. Ύστερα πέρασε από μία φάση που κουραζόμουν εύκολα. Δεν είχε γίνει όμως κάτι ποτέ επεισοδιακό όπως «με έπιασε με άλλη» ή «την έπιασα με άλλον»

Μία μεγάλη τρέλα που έχεις κάνει ως ερωτευμένος;
Ρωτάμε αν έχω κάνει ποτέ κάτι φυσιολογικό! Άλλωστε ο έρωτας είναι μία μεγάλη τρέλα, δεν είναι;

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved