Όταν η Σαπουντζάκη συνάντησε τον Ονούρ
Showbiz

Όταν η Σαπουντζάκη συνάντησε τον Ονούρ

Μπορεί ο τηλεοπτικός Ονούρ να έχει κατακτήσει όλο το γυναικείο πληθυσμό της Ελλάδας, υπάρχει όμως κι ένα πρόσωπο που κατάφερε να εντυπωσιάσει τον ηθοποιό.

Κι αυτή δεν είναι άλλη από την Ζωζώ Σαπουντζάκη, που μεσουράνησε τις δεκαετίες του ’60 και ‘70 στον Ελληνικό κινηματογράφο. Οι δυο ηθοποιοί συναντήθηκαν στην εκδήλωση της Τουρκικής πρεσβείας πριν από μερικές μέρες και τράβηξαν πάνω τους όλα τα φλάς. Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με την ηθοποιό και μας αποκάλυψε μεταξύ άλλων όλο το παρασκήνιο της συνάντησης τους.


-Πως σας φάνηκε που συναντήσατε τον τηλεοπτικό Ονούρ; -«Ήταν μια πολύ ευχάριστη βραδιά. Την σειρά ‘Χίλιες και μία νύχτες’ την παρακολουθώ κι εγώ όπως όλος ο κόσμος. Μόλις τον συνάντησα μου μίλησε πολύ γλυκά, μου είπε ότι του έχουν μιλήσει για μένα και συζητήσαμε για αρκετή ώρα»

-Πως είναι ο Ονούρ σαν άνθρωπος;-«Είναι πολύ ευγενής, γλυκός και όχι τόσο γοητευτικός όσο λένε, ίσως επειδή δεν είναι ο τύπος μου. Εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο ο Κέναν από την άλλη Τούρκικη σειρά το «Κισμέτ», εκείνος, δεν το συζητάμε είναι κούκλος!»

-Πως σας φαίνεται που οι Τούρκικες σειρές κάνουν τόσο μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα;-«Απόλυτα φυσιολογικό. Όλες οι σειρές που έχουν κάτι να δώσουν αγαπιούνται. Εξάλλου κι εμείς έχουμε γυρίσει πολλές ταινίες στην Τουρκία. Εγώ μάλιστα στα 12-13 μου χρόνια έκανα τα πρώτα διαφημιστικά μου εκεί. Πρόκειται για ένα πολύ ευγενικό λαό. Μου έκαναν δώρα και μου έδειχναν τον ενθουσιασμό τους».

-Ποια είναι η γνώμη σας για τα τόσα reality που έχουν κατακλίσει το τηλεοπτικό πεδίο;-«Εγώ να σου πω την αλήθεια, δεν τα παρακολουθώ γιατί εκείνες τις ώρες είναι συνήθως έξω. Δεν μου αρέσει όμως που έχει γεμίσει η τηλεόραση από όλα αυτά τα shows. Eίμαι φανατική θαυμάστρια της σειράς ‘Μυστικά της Εδέμ’, λατρεύω την Έλενα Ακρίτα. Και μου αρέσουν πολύ και όλοι οι νέοι ηθοποιοί που παίζουν σε αυτήν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved