Έρρικα Πρεζεράκου: Μίλησε για τις ίντριγκες του J2US
Showbiz

Έρρικα Πρεζεράκου: Μίλησε για τις ίντριγκες του J2US

H Έρρικα Πρεζεράκου είναι από τις εκπλήξεις του «Just the 2 of us», καθώς μαζί με τον Άρη Μακρή καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό αλλά και την κριτική επιτροπή με την ερμηνεία τους πάνω στη σκηνή.

Η πρώην αθλήτρια πρόσφατα μίλησε για το αν της είχε λείψει η τηλεόραση, για τις ίντριγκες και τις παρεξηγήσεις που υπάρχουν στο show του Open, αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση που έχει προκύψει.

Σου έχει λείψει η τηλεόραση;

«Όχι ιδιαίτερα, γιατί παρότι έχουν.περάσει δέκα χρόνια από το «DWTS», δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα που να μην έχω αισθανθεί την αγάπη του κόσμου από τότε. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα της απουσίας μου υπήρξαν κάποιες προτάσεις οι οποίες μπορεί να ήταν ωραίες, αλλά δεν ήταν για εμένα».

Τώρα βρίσκεσαι μπροστά σε μια νέα κριτική επιτροπή. Πώς νιώθει;

«Και τους τέσσερις κριτές τους ακούω με προσήλωση, τους σέβομαι για αυτό που είναι και για αυτό που κάνουν. Παρότι δεν είχα γνωρίσει ποτέ προσωπικά τον Σταμάτη φασουλή, ήταν για μένα σαν να τον ξέρω μέσα από το έργο του στο θέατρο. Η Δέσποινα Βανδή έχει επίσης μια μεγάλη πορεία στο χώρο. Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πολλά χρόνια στην τηλεόραση, τα σχόλια της είναι πάντα σωστά, και η Βίκυ Σταυροπούλου είναι μια κατηγορία μόνη της!».

Υπάρχουν ωστόσο κάποια ζευγάρια που έχουν παρεξηγήσεις ή ίντριγκες.

«Εγώ λειτουργώ όπως λειτουργούσα και ως αθλήτρια. Ένα κομμάτι μου θέλει να ξεπερνάει τον εαυτό μου και να πηγαίνω ολοένα και καλύτερα. Από την άλλη, όμως, πρέπει να κρατάμε στο μυαλό μας ότι είναι ένα παιχνίδι. Εάν εγώ που έχω έλθει σε αυτό για να περάσω καλά μπω σε αυτή τη διαδικασία, ποιος θα χάσει; Εγώ. Και εγώ δεν θέλω να χάσω, θέλω να περάσω καλά!».

Την όλη κατάσταση που έχει προκύψει πώς την αντιμετωπίζεις;

«Στο Replace το πρώτο πράγμα που λέω στους ανθρώπους που εκπαιδεύω είναι ότι σε αυτό που θα εστιάσουν, αυτό θα μεγεθύνουν. Αν εστιάσω στο πρόβλημα, θα μεγεθύνει τόσο πολύ στο μυαλό μου, στο σώμα μου, που θα εκπέμπω όλον αυτόν το· φόβο, την ανασφάλεια. Εστιάζω λοιπόν σε αυτό που μπορώ, σε αυτό που είναι η δυνατότητα, γιατί μόνο αυτό μπορεί να ελκύσει μια καλύτερη κατάσταση».

Έκανες τα δύο πτυχία για να εξελίξεις τη δουλειά σου;

«Ναι. Το ένα είναι στην Ψυχολογία και το άλλο είναι πάνω στην Προγεννητική και Εκπαίδευση για ηλικίες 0-3 ετών. Πριν από τρία χρόνια, στα γενέθλια μου, ρώτησα τον εαυτό μου τι θέλω ως δώρο και είπα ότι θέλω για την επόμενη δεκαετία να σπουδάζω».

Τι σε έκανε να το πεις αυτό;

«Όταν ήμουν μικρή, αισθανόμουν ότι κανείς δεν με καταλάβαινε. Ένιωθα λοιπόν ότι πρέπει να έχω τη γνώση, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω τους ανθρώπους να καταλάβουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Αισθάνθηκα κάποια στιγμή ότι αφού εγώ μπόρεσα και ξεπέρασα κάποια πράγματα, μπορούν και οι άλλοι να το κάνουν. Όλοι έχουμε δυνατότητες, αρκεί να έρθουμε σε επαφή και να συντονιστούμε με τον εαυτό μας», είπε στο 7 Mερες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved