Δέσποινα Βανδή:Θα τα χάσεις με τις πρώτες αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό
Showbiz

Δέσποινα Βανδή:Θα τα χάσεις με τις πρώτες αρετουσάριστες φώτο της με μαγιό

Είδαμε την Δέσποινα Βανδή με μαγιό και… απλά τα χάσαμε!

Έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική showbiz και δεν διστάζει να δημοσιεύσει φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα ταξίδεψε στην Τζια και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασε στο νησί με τους φίλους της.

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε τρεις φωτογραφίες της με μαγιό της και πάθαμε πλάκα!

Πώς όμως διατηρεί αυτό το αψεγάδιαστο κορμί;

Ως καλή μαγείρισσα και μητέρα δύο παιδιών, μπαίνει τακτικά στην κουζίνα παντρεύοντας τις παραδοσιακές συνταγές με super foods, μιας και θεωρεί πως η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία μας.

«Εδώ και αρκετούς μήνες έχω κόψει το γάλα και το κόκκινο κρέας. Μάλιστα, το κόκκινο κρέας προσπαθώ να το περιορίζω και στη διατροφή των παιδιών. Χρησιμοποιώ διάφορα υγιεινά πράγματα στις συνταγές μου, που δεν τα καταλαβαίνουν γιατί τα κρύβω μέσα στο φαγητό, όπως φαγόπυρο, λιναρόσπορο. Θεωρώ ότι το χείριστο είδος φαγητού είναι το junk food. Είναι νόστιμο και μία στις τόσες δεν είναι κακό, αλλά ως τρόπος ζωής είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να κάνεις» είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved