Ξεσπά η Ιωαννίδου: «Είναι φθηνό και γελοίο αυτό που λένε για μένα»
Showbiz

Ξεσπά η Ιωαννίδου: «Είναι φθηνό και γελοίο αυτό που λένε για μένα»

Η Μαρία Ιωαννίδου δεν μάσησε τα λόγια της και μίλησε με ευθύτητα για όσα λέγονται για εκείνη.

Η δημοφιλής ηθοποιός, λοιπόν, αναφέρθηκε στον διαδικτυακό γάμο της, ο οποίος έγινε εν μέσω κορονοϊού, αλλά και στο γεγονός ότι δεν θέλει να κάνει έναν κανονικό. Ακόμη, έβαλε στη θέση τους όσους υποστηρίζουν ότι δεν παντρεύεται λόγω της σύνταξης που λαμβάνει από τον Φρέντυ Γερμανό.

-Μέσα στην καραντίνα του κορονοϊού έκανες ένα... διαδικτυακό γάμο.

Όλο αυτό που έκανα ήταν ένα καλόγου­στο αστείο, άρεσε πάρα πολύ. Ο Δημήτρης έχει λαχτάρα να με παντρευτεί, κάτι το οποίο δεν θα γίνει ποτέ, είπα «ας το κά­νουμε εικονικά», οπότε ντύθηκα κανονι­κά νύφη, ο Δημήτρης ντύθηκε γαμπρός και το χάρηκε.

-Γιατί δεν θέλεις να παντρευτείς;

Έχω τάξει στον Φρέντυ να πεθάνω Γερμανού, θέλω να έχω το επώνυμο του. Έτσι θέλω να πεθάνω, είμαι ταγμένη. Εκείνος ήταν το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μου, ο καθοδηγητής μου, ογκόλιθος.

-Του το είχες υποσχεθεί πριν φύγει από τη ζωή;

Ναι, του είχα πει ότι εγώ θέλω να γίνει έτσι. Εκείνος τότε μου απάντησε: «Όχι παπάκι, εσύ είσαι πολύ νέα, πρέπει να βρεις ένα νέο άντρα παρακάτω». Δεν ήξε­ρα ότι θα πεθάνει, δεν μου το έλεγε για να μη με πο­νέσει, ήξερε ότι δεν θα το αντέξω. Έλεγε: «Όταν έρ­θει η στιγμή, θα γεράσω μαζί σου, επειδή είμαι ο μεγάλος της... παρέας. Στη συνέχεια, μου είπε ότι είναι πολύ άρρωστος και να σκεφτώ σιγά-σιγά να βρω ένα νεότερο, κοντά στην ηλικία μου. Με τον Φρέντυ είχαμε διαφορά ηλικίας, αλλά δεν φαίνονταν, γιατί ήταν ο αιώνιος έφηβος. Τότε του είπα, «είσαι σαχλός, τι είναι αυτά που λες; Εγώ θα πεθάνω Γερμανού», κι εκείνος απάντησε: «θα μου άρεσε, αλλά μην το κάνεις».Ήξερε αυτό που θα συμβεί, όπως και το ότι ήμουν δεμένη μαζί του και δεν θα μπορούσα να συνεχίσω εύκολα. Ήδη, από υπερευαισθησία, είχα πάθει ένα ατύχημα όταν είχα «χάσει» τη μαμά μου.

-Τι είχε συμβεί;

Όταν πέθανε η μαμά μου, νέα και ωραία στην ηλικία των 50 χρόνων, έπαθα παράλυση των άκρων και με έλεγαν «η παράλυτη χορεύ­τρια». Ο Φρέντυ με πήγε στη Βιέννη και μου έσωσε τη ζωή. Η παράλυση προχω­ρούσε στην καρδιά και θα πέθαινα, το είχε πει ο γιατρόδ: «Το καημένο το κοριτσάκι, τόσο νέο, θα πεθάνει». Όμως αγαπούσα τη ζωή, δεν πέθανα, ήμουν δυνατή και συνέχι­σα... Γνώρισα τον Φρέντυ στα 18 μου κι όταν το έπαθα ήμουν 20 ετών. Ο Φρέντυ υπάρχει στη ζωή μου παράλληλα με τον σύντροφο μου το Δη­μήτρη. Το Δημήτρη δεν το νοιάζει καθόλου που υπάρχει στη ζωή μαε, αλίμονο κι αν το ένοιαζε, γιατί δε θα μπορούσε να είναι στη ζωή μου διαφο­ρετικά. Ήμουν περισσότερα από 20 χρόνια με τον Φρέντυ, του το χρωστάω και θέλω να συμβεί έτσι. Ο Δημήτρης, παρ' όλο που δεν έχει παντρευτεί ποτέ και μου έχει κάνει άπειρες προτάσεις γάμου, το καταλαβαίνει, αλλιώε δεν θα συμβιώναμε, όπως και με κανέναν Δημήτρη. Ο Φρέντυ έχει τα μεγαλύτερα και σημαντικά κομμάτια της ζωής μου. Το συμβολικό γάμο τον κάναμε κι ο Δημήτρης τον χά­ρηκε, ωστόσο. Είχαμε καλέσει διαδικτυακα φίλους κι όταν πέρασε η καραντίνα για τον κορονοϊό, τους καλέσαμε στο σπίτι, τους έκανε τραπέζι ο Δημή­τρης, που μαγειρεύει τέλεια, είναι σεφ, εξαιρετικός.

-Ορισμένοι θεωρούν ότι κάποιο... ρόλο παίζει και το ότι έχεις τη σύνταξη του Φρέντυ Γερμανού.

Είναι φθηνό για μένα αν το σκέφτονται έτσι. Δεν σκεφτόμουν ποτέ έτσι, παρ' όλο που έχω αποκαλύψει ότι έχω χάσει όλη μου την περιουσία, από χαζομάρα.

-Σ' ενοχλεί όταν το ακούς αυτό;

Ναι, δεν είναι σωστό, δεν είναι κομψό, είναι φθηνό και γελοίο. Καταρχάς, έχουν κόψει τόσο πολύ τη σύνταξη του Φρέντυ, που, πραγματικά, δεν θ' άξιζε τον κόπο. Είναι ανθρώπινο θέμα, φύσης, θέσης, απόφασης, σκεπτικού, είμαι εγώ. Είναι καλό άτομο ο Δημήτρης, ο Φρέντυ θα χαιρόταν. Πόνεσε που «έφυγε» και μ' άφηνε, μάλιστα μου έλεγε: «Η Ναταλία (Γερμανού), θα το ξεπεράσει, γιατί είναι πιο δυνατή από σένα, εσύ δεν είσαι δυνατή». Είχα και το ιστορικό της παράλυσης, δεν ήθελα να μείνω ανάπηρη, ήθελα να χορέψω πάλι και πονούσα φρικτά. Έκανα ενέσεις κορτιζόνης, είχα παχύνει, είχα πάρει πολλά κιλά, ήμουν χοντρή. Το πάλεψα, αδυνάτισα και βγήκα να χορέψω ημιπαράλυτη, στηριζόμουν στον Ιειληνό και χόρευα. Στην πλατεία του θεάτρου ο Τόλης Βοσκόηουλος κι ο Κώστας Βενετσάνος, μου πετούσαν λουλούδια, τρι­αντάφυλλα, είχε γίνει χαμός τότε. Ο Φρέντυ το ήξερε αυτό και φοβόταν, όπως πιστεύω ότι ο Φρέντυ ήταν συγγενής μου, κι όχι απλά ένας σύζυγος.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved