Οι celebrities που υιοθέτησαν το μουστάκι και δείχνουν αλλιώς
Showbiz

Οι celebrities που υιοθέτησαν το μουστάκι και δείχνουν αλλιώς

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότεροι είναι οι κύριοι που έχουν αφήσει μουστάκι, κι όχι μόνο για χάρη κάποιου ρόλου.

Άλλωστε, δεν είναι όλοι ηθοποιοί που λόγω του ήρωα που υποδύονται πρέπει να είναι μουστακαλήδες. Έγιναν μουστακαλήδες γιατί το θέλησαν, το τόλμησαν και το υιοθέτησαν στην εμφάνισή τους. H αλήθεια είναι, ότι τα τελευταία δύο χρόνια το μουστάκι αποτελεί τάση και μπορεί να κάνει τη διαφορά στον άντρα, αρκεί να είναι προσεγμένο και περιποιημένο. Αλλιώς, φίλε μου άστο καλύτερα!

Το μουστάκι δίνει στυλ, δείχνει δύναμη και προσφέρει γοητεία, ενώ πολλές είναι οι γυναίκες που έλκονται από αυτό και τους αρέσει να υπάρχει στο πρόσωπο του άντρα. Μάλιστα, πολλοί είναι οι celebrities που το έβαλαν στη ζωή τους, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό, και μπορεί να δείχνουν ή να έδειχναν αλλιώτικοι, ωστόσο τους ταιριάζει αρκετά.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, μια λίστα κυριών και σας την παρουσιάζουμε. Αν είσαι άντρας και το σκέφτεσαι θα πάρεις ιδέες, κι αν είσαι γυναίκα θα χαζέψεις και ίσως προτείνεις στον σύντροφό σου να το κάνει κι εκείνος. Τι παραπάνω δηλαδή έχει ο Henry Cavill, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Brad Pitt και όλοι οι υπόλοιποι που θα δεις παρακάτω;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved