Χριστίνα Μπόμπα: 10+1 φορές που πόζαρε χωρίς μακιγιάζ και μας εντυπωσίασε
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: 10+1 φορές που πόζαρε χωρίς μακιγιάζ και μας εντυπωσίασε

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια γυναίκα που δεν έχει ανάγκη το make-up.

Διαθέτει μια φυσική ομορφιά, η οποία δεν περνά απαρατήρητη σε καμία περίπτωση. Τα γαλάζια της μάτια, τα καστανά της μαλλιά και η επιδερμίδα της είναι από τα πολύ δυνατά της χαρακτηριστικά και ο φακός φαίνεται να τα λατρεύει.

Η Χριστίνα Μπόμπα, λοιπόν, αποφεύγει να φορτώνει το πρόσωπό της και στην καθημερινότητά της είναι κατά 90% no make-up girl και πολύ καλά κάνει. Στα 31 της χρόνια φροντίζει, άλλωστε, να κρατά την υγιή όψη του προσώπου της, καθώς ως υπέρμαχος του well being έχει ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο, πλούσιο σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, που προσφέρουν υγεία και ευεξία.

«Πρέπει να κινούμαστε και να τρεφόμαστε σωστά. Να μην κάνουμε καθιστική ζωή. Η κίνηση έχει πολύ καλά αποτελέσματα τόσα στο σώμα μας όσο και στην ψυχολογία μας. Ακόμη κι αν το πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, πρέπει να βρίσκουμε χρόνο. Σίγουρα για πολλούς από εμάς η δουλειά είναι προτεραιότητα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το να είμαστε δυνατοί και υγιείς είναι η Νο1 προτεραιότητα σε κάθε φάση της ηλικίας μας», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Instyle, ενώ όποτε τη ρωτούν για την εμφάνισή της και όσα κάνει για να διατηρείται, απαντάει με τρόπο που θα παρακινήσει τον κόσμο σε ένα υγιές lifestyle.

Σκαλίσαμε, λοιπόν, το insta account της και συγκεντρώσαμε κάποιες λήψεις της, όπου απεικονίζεται χωρίς make-up. Τυχερέ Τανιμανίδη να ξυπνάς και να βλέπεις αυτό το πρόσωπο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved