Η Βάνα Μπάρμπα ραγίζει καρδιές: «Αιμορραγώ κάθε μέρα»
Showbiz

Η Βάνα Μπάρμπα ραγίζει καρδιές: «Αιμορραγώ κάθε μέρα»

Μια συγλονιστική εξομολόγηση έκανε η Βάνα Μπάρμπα.

Η δημοφιλής ηθοποιός, λοιπόν, εξομολογήθηκε ότι μετά βίας στέκεται στα πόδια της, καθώς έχει βιώσει τραγικές απώλειες που την έχουν σημαδέψει σημαντικά. ο θάνατος αγαπημένων της προσώπων, αλλά και η απώλεια της αδερής της την συγκλόνισαν πολύ.

Πώς σας βρίσκουμε αυτήν την επο­χή;

Πέρασα ένα πολύ δύσκολο διάστημα, καθώς είχα την απώλεια ενός αγαπη­μένου μου προσώπου, της αδελφής μου. Αυτό με επηρέασε πάρα πολύ, κάνοντάς με να μην μπορώ να ση­κώσω κεφάλι και να είμαι σε μία κατάσταση πλήρους παραίτησης απ' όλα.

Eίναι πολύ δύκολη η απώλεια.

'Οταν "χάνεις" ένα οικείο πρόσωπο, είτε φίλο είτε άτομο από την οικογένεια, είναι δύσκολο να ξανασηκωθείς,αλλάζει όλη η ζωή σου... Και, δυστυχώς, εγώ τα άτομα που αγάπησα πολύ τα έχω "χάσει". Ο νονός της κόρης μου, ο Πέτρος Μαρίνος, που ήμασταν 30 χρόνια μαζί, έχει «φύγει» και μαζί με εκείνον και κάποιοι πολύ καλοί μου φίλοι, που τους ένιωθα σαν αδέλφια: Η Ζωή Λάσκαρη, ο Αλέξης Μάρδας, ο Γιάννης Λαρισινός, μέσα στο καλοκαίρι μάλιστα «έχασα» και την καλύτερη μου φίλη, τη Μαρία. Φυσικά, το τελειωτικό χτύπημα είναι αυτό που συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν, με το «χαμό» της αδελφής μου.

Από την κηδεία

Πολύ δύσκολο...

Πόσες απώλειες δηλαδή πια; Αιμορρα­γώ, κάθε μέρα κλαίω, έρχονται στιγμές που δεν ξέρω σε ποιον να πω καλημέρα εκεί πάνω... Όταν, λοιπόν, έχουν φύγει από τη ζωή δικοί σου άνθρωποι, καλεί­σαι να ανακατέψείδ την τράπουλα και να ξαναβρείς ανθρώπους, δεν έχεις όμως, το ίδιο κουράγιο.

Προσπαθείτε να ξανασταθείτε στα πόδια σας.

Ναι, είμαι στη φάση που προσπα­θώ να ξανασηκωθώ μέσα σε όλο αυτό το κομμάτι της κρίσης και πολύ μεγάλο και βοηθητικό ρόλο έχει παίξει η κόρη μου σε αυτό, καθώς περνάμε μαζί χρόνο, περάσα­με την αγωνία των εξετάσεων και όλα τα συναφή.

Ποια κατεύθυνση την ενδιαφέρει να ακολουθήσει;

Αφού πέρασε όλη αυτή η περίοδοι των εξετάσεων, κατάληξε τελικά ότι θα πάει στο Αμερικανικό Κολλέγιο, στο τμήμα της Φιλοσοφίας. Οπό­τε, το μόνο καλό μέσα στο δικό μου πέσιμο είναι ότι πέρασα πολύ χρόνο με τη μικρή μου, γιατί, πριν γίνουν όλα αυτά, δεν της έδινα τον απαραίτη­το χρόνο. Αν δεν υπήρχε η μικρή μου, σίγουρα δεν θα ήμουν σε αυτή την κατάσταση τώρα.

Οπότε δεν θα ακολουθήσει το μόντελινγκ, όπως είχε γραφτεί πριν μερικά χρόνια.

Όχι, δεν την ενδια­φέρει, τη ν ενδιαφέ­ρει μόνο το πανε­πιστήμιο, δεν της αρέσει καθόλου η δημοσιότητα. Εγώ θα ήμουν δίπλα της ό,τι και αν επέλεγε.

Μέσα από τη μητρότητα καταλάβατε τις αγωνίες και τα άγχη των δικών σας γονιών;

Νομίζω πως τώρα πια είμαι σε θέση να καταλάβω όλα αυτά που μου έλεγαν οι γονείς μου και θα έρθει και η ώρα των παιδιών μας, που θα καταλά­βουν τι λέμε εμείς σαν γονείς. Η πλέον μοναδική και ανιδιοτελής αγάπη είναι του γονιού.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved